Linkwise: Βγάλε Χρήματα με το Affiliate Marketing (2024)

ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ Παναγιώτης Σακαλάκης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΙΣ
Ένας ανανεωμένος οδηγός του 2023 για το πως μπορείς να βγάλεις χρήματα μέσω της Linkwise, το μεγαλύτερο και πιο αξιόπιστο Affiliate Δίκτυο στην Ελλάδα.
Linkwise: Βγάλε Χρήματα με το Affiliate Marketing (2023)
Linkwise Affiliate Δίκτυο

Google News

Ακολούθησε το TechGuides.gr στο Google News, ώστε να λαμβάνεις όλα τα νέα μας άρθρα απευθείας μέσα από το κινητό ή το tablet σου!

Αν σκοπεύεις να ασχοληθείς με το affiliate marketing στην Ελλάδα, τότε ένα από τα πρώτα πράγματα που θα χρειαστεί να κάνεις είναι να βρεις το κατάλληλο affiliate δίκτυο. Αν και υπάρχει μια πληθώρα επιλογών για τους affiliate marketers του εξωτερικού, στην Ελλάδα η Linkwise είναι το μοναδικό δίκτυο που πραγματικά αξίζει να χρησιμοποιήσεις.

Από το να αυξήσεις ελάχιστα το εισόδημα σου, έως και να δημιουργήσεις ένα παθητικό εισόδημα, το affiliate marketing παραμένει μέχρι και σήμερα ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να ξεκινήσεις τη δική σου εργασία από το σπίτι. Πρόκειται όχι μόνο για ένα affiliate δίκτυο που είναι εύκολο στη χρήση και σου επιτρέπει να ξεκινήσεις άμεσα, αλλά παρέχεται επίσης και εξαιρετική τεχνική υποστήριξη για οτιδήποτε χρειαστείς.

Τι είναι το Affiliate Marketing;

Το affiliate marketing είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να κερδίζεις χρήματα από προμήθειες για κάθε ολοκληρωμένη πώληση που γίνεται για ένα προϊόν ή μια online υπηρεσία. Κάθε brand παρέχει διαφορετικό ποσοστό προμήθειας ανά πώληση, ενώ σε σπάνιες περιπτώσεις πληρώνουν ακόμη και για απλές εγγραφές που γίνονται στην ιστοσελίδα τους.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα λάβεις την προμήθεια μόλις η αγορά ολοκληρωθεί. Ωστόσο, κάποια affiliate προγράμματα σου επιτρέπουν να κερδίζεις χρήματα από τα leads (εγγραφές), από τους χρήστες που δοκιμάζουν την δοκιμαστική (beta) έκδοση μιας υπηρεσίας , από κλικ σε ιστοσελίδες, μέχρι και για τη λήψη ενός προγράμματος, μιας εφαρμογής ή οποιουδήποτε λογισμικού.

Μιας και έχω αναφερθεί πιο αναλυτικά στο affiliate marketing σε προηγούμενο άρθρο, μπορείς να διαβάσεις το παρακάτω άρθρο ώστε να ενημερωθείς για το τι είναι, πως λειτουργεί, και πως βγάζουν χρήματα οι affiliate marketers μέσω του affiliate marketing.

Τι είναι η Linkwise;

Η Linkwise είναι ένα ελληνικό affiliate δίκτυο το οποίο σου επιτρέπει να δημιουργήσεις με ευκολία ένα καινούργιο λογαριασμό, να συμπληρώσεις όλα τα στοιχεία σου, καθώς επίσης και με ποιους τρόπους θα προωθείς τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες από τα διαθέσιμα προγράμματα. Στη συνέχεια, σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις αίτηση για να συνεργαστείς με τα αγαπημένα σου brands.

Αν ένα brand αποδεχτεί την αίτηση σου, τότε σου δίνεται άμεση πρόσβαση σε όλους τους affiliate συνδέσμους, τα banners και οτιδήποτε άλλο παρέχει η εκατοστέ επιχείρηση μέσω του affiliate προγράμματος της. Στην Linkwise, όλα αυτά θα τα βρεις στη σελίδα “Δημιουργικά” του κάθε προγράμματος.

Κάθε φορά που θα ολοκληρώνεται μια αγορά από ένα σύνδεσμο σου, θα λαμβάνεις και την ανάλογη προμήθεια. Για να γίνει αυτό, χρησιμοποιούνται τα ανάλογα cookies, τα οποία αποθηκεύονται στην συσκευή του χρήστη που κλίκαρε πάνω στον affiliate σύνδεσμο σου. Από εκείνη την στιγμή και για τις επόμενες 30 ημέρες, οποιαδήποτε αγορά κάνει ο εκατοστέ χρήστης, θα λάβεις την προμήθεια που σου αναλογεί.

Η Linkwise δεν αποτελεί διαφορά από τα μεγαλύτερα affiliate δίκτυα που θα βρεις, με τη διαφορά πως όλη η ιστοσελίδα παρέχεται στα ελληνικά και έχεις πάντοτε έναν ή μια affiliate manager που θα απαντάει σε όλες σου τις ερωτήσεις. Επιπλέον, η εταιρεία συνεργάζεται με ορισμένα από τα μεγαλύτερα και γνωστότερα καταστήματα, πράμα που σημαίνει πως δεν θα δυσκολευτείς να βρεις τα κατάλληλα προϊόντα ή τις υπηρεσίες για το δικό σου περιεχόμενο.

Θετικά

 • Παρέχεται ένα εύκολο στη χρήση περιβάλλον, μέσα από το οποίο οι affiliates και οι διαφημιζόμενοι μπορούν να διαχειρίζονται τους λογαριασμούς και τα δημιουργικά τους.
 • Παρέχεται τεχνική υποστήριξη για οτιδήποτε χρειαστείς, ενώ οι affiliate managers απαντάνε πάντοτε λεπτομερώς, με ευγένεια και πρόθεση να βοηθήσουν (κάτι που σπάνια βρίσκεις).
 • Έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις ποια προϊόντα ή υπηρεσίες θέλεις να προωθήσεις, ενώ μπορείς να δεις ξεχωριστά τα δημιουργικά μόνο των προγραμμάτων που έχεις εγγραφεί.
 • Παρέχονται αναλυτικά στατιστικά και αναφορές για να παρακολουθείς τις πωλήσεις που κάνεις μέσω των affiliate συνδέσμων σου.
 • Παρέχεται μια εξαιρετική επέκταση για Chromium browsers η οποία θα σου επιτρέπει να αντιγράφεις τους affiliate συνδέσμους κάθε προγράμματος που έχεις εγγραφεί με ένα κλικ.
 • Μπορείς να δημιουργήσεις data feeds και offer feeds σε XML, CSV και JSON μορφές αρχείων.
 • Μπορείς να δημιουργήσεις τα δικά σου “Product Widgets” και να τα τοποθετήσεις σε διάφορα σημεία της ιστοσελίδας σου.

Αρνητικά

 • Σε γενικές γραμμές, ο σχεδιασμός της Linkwise δεν είναι απ’ τους πιο μοντέρνους που θα πετύχεις, ενώ εδώ και αρκετά χρόνια το affiliate δίκτυο δεν έχει καταφέρει να αναπτύξει μια mobile-friendly πλατφόρμα για affiliates. Τα περισσότερα εργαλεία και οι βασικές λειτουργίες της Linkwise δεν είναι διαθέσιμες μέσω της mobile έκδοσης της, οπότε θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις την desktop έκδοση.
 • Η μοναδική μέθοδος πληρωμών είναι η κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και δεν υποστηρίζεται η PayPal.
 • Για κάποιο λόγο, συνεχίζουν και παρέχονται Flash banners (η Adobe έχει πάψει την υποστήριξη του Flash Player).

Με άλλα λόγια, αν δεν σε απασχολεί πως ο σχεδιασμός της Linkwise δεν παρέχει [ακόμα] όλες τις λειτουργίες και τα εργαλεία στη mobile έκδοση της, και πως δεν θα έχεις την δυνατότητα να λαμβάνεις τα χρήματα απ’ τις προμήθειες μέσω PayPal, τότε πρόκειται για ένα εξαιρετικό και πλήρως αξιόπιστο affiliate δίκτυο το οποίο υπάρχει χρόνια στον χώρο του affiliate marketing.

Πως να ξεκινήσεις με την Linkwise ως Affiliate

Είτε σκοπεύεις να ασχοληθείς με το Digital Marketing, είτε ενδιαφέρεσαι να ξεκινήσεις να βγάζεις χρήματα ως influencer, είτε θέλεις να μετατρέψεις το περιεχόμενο σου σε μια πηγή εισοδήματος, είτε ακόμα και να ασχοληθείς με το affiliate marketing προωθώντας προϊόντα και υπηρεσίες, η Linkwise αποτελεί την πρώτη και καλύτερη στάση για να ξεκινήσεις.

Αν και η εταιρεία παρέχει ένα φιλικό περιβάλλον το οποίο είναι ιδανικό για αρχάριους και νέους affiliates, αν θέλεις να δεις τα βήματα της διαδικασίας προτού ξεκινήσεις, τότε θα τα βρεις παρακάτω.

1. Δημιουργία νέου λογαριασμού

Το καλό με το σύστημα της Linkwise είναι πως όχι μόνο σου επιτρέπει να ξεκινήσεις γρήγορα και εντελώς δωρεάν, αλλά και να ξεκινήσεις να βλέπεις τα πρώτα σου χρήματα από τα πρώτα κιόλας λεπτά μετά την ενεργοποίηση του λογαριασμού σου.

Για να ξεκινήσεις, θα χρειαστεί πρώτα να δημιουργήσεις ένα λογαριασμό:

 1. Επισκέψου την Linkwise και κάνε κλικ στο κουμπί “Login” τέρμα επάνω δεξιά.
 2. Στη συνέχεια, κάνε κλικ στην επιλογή “Δεν έχω λογαριασμό“.
 3. Συμπλήρωσε όλα τα απαραίτητα στοιχεία σου, όπως email, ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, ΑΦΜ, διεύθυνση, μεταξύ άλλων, και κάνε κλικ στο κουμπί “Επόμενο βήμα” για να συνεχίσεις.Εγγραφή Affiliate στην Linkwise
 4. Από την επόμενη σελίδα, επέλεξε με ποιους τρόπους σκοπεύεις να προωθείς τα affiliate προϊόντα (όπως μέσω ιστοσελίδας, μέσω της Google, μέσω κοινωνικών δικτύων και ούτω καθεξής). Στη συνέχεια, αποδέξου τους Όρους Χρήσης και κάνε κλικ στο κουμπί “Αποστολή αίτησης“.Εγγραφή Affiliate στην Linkwise

Σημείωση συντάκτη: Δεν είμαι εκατό τοις εκατό σίγουρος γι ‘αυτό, μιας και είχα δημιουργήσει τον λογαριασμό μου στην Linkwise λίγο μετά το Bing Bang, αλλά υπάρχει περίπτωση να λάβεις κάποιο email για να επιβεβαιώσεις το νέο σου λογαριασμό στην πλατφόρμα. Καλού κακού, ρίξε μια ματιά στον φάκελο με τα εισερχόμενα και τα ανεπιθύμητα μηνύματα.

Σύμφωνα με την εταιρεία, όλες οι αιτήσεις περνάνε από έλεγχο και έγκριση, μια διαδικασία η οποία μπορεί να πάρει έως και 2-3 εργάσιμες ημέρες. Θα λάβεις ένα email επιβεβαίωσης είτε εγκριθεί ή απορριφθεί η αίτηση σου.

2. Αναζήτηση και εγγραφή σε affiliate προγράμματα

Όταν όλες οι ενέργειες για τη δημιουργία του νέου σου λογαριασμού έχουν ολοκληρωθεί και η εταιρεία εγκρίνει το αίτημα σου, στη συνέχεια θα έχεις την δυνατότητα να κάνεις εγγραφή στα διαθέσιμα προγράμματα που παρέχει η Linkwise.

Από το κύριο μενού τέρμα επάνω, πήγαινε στα “Προγράμματα” και “Όλα τα προγράμματα“. Μπορείς να αναζητήσεις προγράμματα βάση μιας συγκεκριμένης κατηγορίας, ή να δεις όλες τις επιχειρήσεις που διατίθενται. Για να προσθέσεις ένα πρόγραμμα στα προγράμματα σου, απλά κάνε κλικ στο “+” εικονίδιο στα δεξιά των προγραμμάτων, “Προσθήκη στα προγράμματα μου“.

Προγράμματα Συνεργατών της Linkwise
Προγράμματα Συνεργατών της Linkwise.

Είναι σημαντικό να αναφέρω σε αυτό το σημείο πως κάποια προγράμματα στο δίκτυο της Linkwise απαιτούν έγκριση από το διαφημιζόμενο ώστε να εγγραφεί κάποιος affiliate σε αυτά. Μόλις κάνεις κλικ στο κουμπί για να εγγραφείς σε ένα πρόγραμμα, θα εμφανιστεί το μήνυμα για την αναμονή έγκρισης. Στη προκειμένη περίπτωση, ο διαφημιζόμενος θα ελέγξει τα στοιχεία σου και με ποιους τρόπους θα προωθείς τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες του προτού σε εγκρίνει ή σε απορρίψει.

3. Αντιγραφή affiliate συνδέσμων και δημιουργικών

Μόλις εγγραφείς στα επιθυμητά προγράμματα και σε εγκρίνουν οι διαφημιζόμενοι του δικτύου, στη συνέχεια θα έχεις πρόσβαση σε όλα τα δημιουργικά τους. Μιας και κάθε διαφημιζόμενος επιλέγει να παρέχει συγκεκριμένα δημιουργικά, θα βρεις διαφορετικά banners, widgets, feeds – μεταξύ άλλων – από κάθε διαφημιζόμενο.

Μόλις ένα πρόγραμμα γίνει διαθέσιμο στα προγράμματα σου, στη συνέχεια πήγαινε από το μενού “Προγράμματα” και “Τα προγράμματα μου” και κάνε κλικ στο λογότυπο της επιχείρησης που θέλεις να προωθήσεις. Αμέσως μετά, κάνε κλικ είτε στην επιλογή “Δημιουργικά” στα αριστερά, είτε στο μπλε εικονίδιο (παζλ) που βρίσκεται στα δεξιά κάθε προγράμματος.

Τα διαθέσιμα προγράμματα της Linkwise
Τα διαθέσιμα προγράμματα της Linkwise.

Από εκεί, έλεγξε τα διαθέσιμα μεγέθη και τους τύπους δημιουργικών που παρέχονται από το εκατοστέ πρόγραμμα, και στη συνέχεια κάνε κλικ στο εικονίδιο “<>” στα δεξιά για να προβληθεί ο κώδικας του banner / widget, ή ο affiliate σύνδεσμος του προγράμματος.

Αντιγραφή Affiliate-Συνδέσμων στην Linkwise
Αντιγραφή Affiliate-Συνδέσμων στην Linkwise.

Τους HTML / JavaScript κώδικες μπορείς να τους εισάγεις και να τους τοποθετήσεις σε διάφορα μέρη της ιστοσελίδας σου, ενώ τους συνδέσμους μπορείς είτε να τους εισάγεις στα άρθρα σου, είτε σε σελίδες σου, είτε ακόμα και να τα προωθείς μέσω κοινωνικών δικτύων, μέσω email marketing και με διάφορους άλλους digital marketing τρόπους.

4. Εγκατάσταση του Chrome extension

Αν και μέσα από το δίκτυο της Linkwise θα έχεις την δυνατότητα να αντιγράφεις με ευκολία τους affiliate συνδέσμους από κάθε πρόγραμμα στο οποίο έχεις εγγραφεί, υπάρχει ένας πολύ πιο εύκολος τρόπος για να αντιγράφεις τους συνδέσμους από συγκεκριμένες σελίδες διαφημιζόμενων.

Η εταιρεία έχει δημιουργήσει μια ελαφριά επέκταση (extension / add-on) για το Google Chrome, την οποία μπορείς να εγκαταστήσεις στο πρόγραμμα περιήγησης σου ώστε να αντιγράφεις με ευκολία τους affiliate συνδέσμους από συγκεκριμένες σελίδες μιας ιστοσελίδας. Η επέκταση μπορεί να εγκατασταθεί και σε άλλους browsers που βασίζονται στο Chromium, όπως στα Vivaldi, Opera, Microsoft Edge κ.α.

Επισκέψου το Chrome Web Store και κάνε κλικ στην επιλογή “Προσθήκη” για να εγκατασταθεί η επέκταση στο πρόγραμμα περιήγησης σου.

Linkwise Chrome Extension
Linkwise Chrome Extension.

Για να συνδεθεί η επέκταση με το λογαριασμό σου, θα πρέπει πρώτα να εισάγεις το ID του λογαριασμού σου, το οποίο μπορείς να βρεις μέσα από τη σελίδα της Linkwise, τέρμα επάνω αριστερά και δίπλα από το ονοματεπώνυμο σου.

ID Λογαριασμού στην Linkwise

Στη συνέχεια, κάνε κλικ στο εικονίδιο της επέκτασης (συχνά βρίσκεται τέρμα επάνω δεξιά στο πρόγραμμα περιήγησης) και συμπλήρωσε το ID του λογαριασμού σου.

Μόλις συνδεθεί, πήγαινε σε μια ιστοσελίδα ενός διαφημιζόμενου που σε έχει εγκρίνει ως affiliate, και στη συνέχεια κάνε κλικ στο εικονίδιο της Linkwise, το οποίο εάν βρει διαθέσιμο σύνδεσμο, θα εμφανίσει ένα μπλε + εικονίδιο.

Linkwise Chrome-Extension - Αντιγραφή Affiliate Συνδέσμων (Public)
Linkwise Chrome-Extension – Αντιγραφή Affiliate Συνδέσμων (Public).

Αντέγραψε τον affiliate σύνδεσμο, ο οποίος θα μεταφέρει τον επισκέπτη ακριβώς στην σελίδα που βρίσκεσαι αυτή την στιγμή και από την οποία αντιγράφεις το σύνδεσμο.

Ένα καλό παράδειγμα θα ήταν αν έγραφες ένα άρθρο για τα “10 καλύτερα laptops του 2023“. Αντί να χρησιμοποιείς το σύστημα της Linkwise για να δημιουργείς deeplinks για κάθε ένα από τα laptops, απλά χρησιμοποίησε την επέκταση και αντέγραψε κάθε σύνδεσμο με ύψιστη ευκολία. Στη συνέχεια, μπορείς να προσθέσεις μέχρι και ένα widget/feed με πρόσφατα προϊόντα με φορητούς υπολογιστές.

Πως μπορείς να χρησιμοποιείς την Linkwise ως επιχείρηση

Έχεις ξεκινήσει τη δική σου online επιχείρηση και θέλεις να εστιάσεις περισσότερο στην παραγωγή και την εξυπηρέτηση των πελατών σου και λιγότερο με το ψηφιακό marketing; Ένα από τα πλεονεκτήματα του affiliate marketing είναι ενώ εσύ εστιάζεις σε αυτά που έχουν πραγματική αξία για την επιχείρηση σου, οι affiliates αναλαμβάνουν όλη την προώθηση των προϊόντων ή των υπηρεσιών σου.

Με την Linkwise θα:

 • Προωθείς τα προϊόντα / υπηρεσίες σου με μηδενικό οικονομικό ρίσκο.
 • Αυξήσεις τη βάση χρηστών σου ή θα συγκεντρώσεις περισσότερες συμμετοχές σε διαγωνισμούς με κόστος το οποίο θα ορίσεις εσύ.
 • Πληρώνεις μόνο για έγκυρα, επιβεβαιωμένα και μετρήσιμα αποτελέσματα.
 • Επωφελείσαι από τον ελεύθερο χρόνο που θα έχεις, εστιάζοντας σε σημαντικότερα θέματα και αφήνοντας τους affiliates να προωθούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σου.

Ποια είναι η παγίδα; Όπως αναφέρει και η ίδια η εταιρεία μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της,

Δεν υπάρχει καμία παγίδα! Το Affiliate Marketing είναι τόσο απλό και ξεκάθαρο όσο ακούγεται.

Linkwise

Για να ξεκινήσεις ωστόσο, θα πρέπει πρώτα να επικοινωνήσεις μαζί τους. Πιο συγκεκριμένα:

Αρχικά θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσουμε ποιες είναι οι ανάγκες σας και πώς μπορούμε να τις καλύψουμε. Έπειτα, θα λάβετε από εμάς μια πρόταση για το affiliate πρόγραμμά σας που θα συμβαδίζει τόσο με τις ανάγκες σας, όσο και με τις απαιτήσεις τις αγοράς. Αφού συμφωνήσουμε με την πρόταση, θα λάβετε ακριβείς οδηγίες για την υλοποίηση του προγράμματός σας στο δίκτυό μας.

Linkwise

Τα ηλεκτρονικά καταστήματα μπορούν να επωφεληθούν ιδιαίτερα από το affiliate marketing, και ειδικότερα από affiliate δίκτυα όπως η Linkwise που παρέχουν ένα φιλικό περιβάλλον μέσα από το οποίο θα έχεις την δυνατότητα να διαχειρίζεσαι ολόκληρο το λογαριασμό σου, να παρακολουθείς τα στατιστικά πωλήσεων, καθώς επίσης και να διαχειρίζεσαι το budget σου.

Συχνές Ερωτήσεις

Έχεις περισσότερες ερωτήσεις ή απορίες σχετικά με το affiliate marketing ή την Linkwise; Άφησε το σχόλιο σου στο τέλος του άρθρου, ή επικοινώνησε με την εταιρεία.

Έως πόσα χρήματα μπορώ να βγάλω με την Linkwise;

Δεν υπάρχει όριο στα χρήματα που μπορείς να βγάλεις από το δίκτυο της Linkwise. Όσες πιο πολλές πωλήσεις ολοκληρωθούν από τους affiliate συνδέσμους σου, τόσα πιο πολλά χρήματα θα βγάλεις από τις προμήθειες.

Μπορώ να δημιουργήσω παθητικό εισόδημα με την Linkwise;

Ναι. Για την ακρίβεια, affiliate δίκτυα όπως η Linkwise όχι μόνο σου επιτρέπουν να δημιουργήσεις ένα παθητικό εισόδημα από online πωλήσεις, αλλά σου παρέχουν και ένα περιβάλλον μέσα από το οποίο θα έχεις την δυνατότητα να διαχειρίζεσαι πλήρως τα δημιουργικά σου, τα προγράμματα με τα οποία συνεργάζεσαι, και σου δίνουν πρόσβαση σε στατιστικά και αναφορές τις οποίες μπορείς να φιλτράρεις με ευκολία ανά ημέρα, ανά πρόγραμμα, ανά transaction, ανά Sub ID, ή ακόμα και να παρακολουθείς το status και το ιστορικό πληρωμών.

Πως και κάθε πότε πληρώνει η Linkwise τους affiliates;

Οι πληρωμές πραγματοποιούνται μια φορά το μήνα, στις 15 του μήνα (ή την επόμενη εργάσιμη, αν η 15η δεν είναι εργάσιμη). Πιο συγκεκριμένα, η πληρωμή για κάθε affiliate υπολογίζεται στην αρχή κάθε μήνα (περίπου στις 5 του μήνα) και περιλαμβάνει όλες τις επιβεβαιωμένες προμήθειες για τις οποίες η Linkwise πληρώθηκε από τον διαφημιζόμενο έως το τέλος του προηγούμενου μήνα. Τέλος, το affiliate δίκτυο κάνει τις πληρωμές μέσω κατάθεσης στο δηλωμένο τραπεζικό λογαριασμό του κάθε affiliate.

Υπάρχει αντίστοιχο Affiliate Δίκτυο σαν την Linkwise;

Ένα εξαιρετικό και πασίγνωστο affiliate δίκτυο είναι η ShareASale, της οποίας το σύστημα ωστόσο δεν παρέχεται στα ελληνικά και έχουμε να κάνουμε με brands του εξωτερικού και όχι της Ελλάδας. Επομένως, στις περισσότερες περιπτώσεις, οι Έλληνες και Ελληνίδες δημιουργοί περιεχομένου τείνουν να εστιάσουν κυρίως σε ελληνικά brands, καθώς η προώθηση τους είναι αρκετά πιο εύκολη μιας και ο κόσμος γνωρίζει και πιθανότητα να έχει αγοράσει ήδη από τα καταστήματα που θα επιλέξεις να προωθείς.

Με ποια brands συνεργάζεται η Linkwise;

Η Linkwise παρέχει όλα τα διαθέσιμα προγράμματα που περιλαμβάνονται στο affiliate δίκτυο της από τον Κατάλογο Προγραμμάτων που έχει δημιουργήσει. Στον πίνακα θα βρεις όλα τα δημόσια affiliate προγράμματα διαφημιζομένων, που είναι αυτή τη στιγμή ενεργά στο Linkwise Affiliate Network.

Παναγιώτης Σακαλάκης
Αρθρογράφος

Παναγιώτης Σακαλάκης

Ο Παναγιώτης Σακαλάκης, με βάση το Κιλκίς, είναι Web Designer & Blogger, ιδρυτής της Inkstory Ο.Ε., του TechGuides και του TechWise Insider, καθώς επίσης & Host στα «The Blogging Dispatch» & «TechGuides» Podcasts. Όποτε δεν γράφει, βρίσκεται σε κάποιο βουνό με το Hard-Trail ποδήλατο του.
Social:

Διάβασε Επίσης

Εκπτωτικά Κουπόνια & Προσφορές

50% ΕΚΠΤΩΣΗ
Hostinger
Προσφορές
Hostinger - Έως και 50% έκπτωση στο Cloud Hosting
Απέκτησε έως και 50% έκπτωση σε όλα τα Cloud Hosting...Εμφάνιση περισσότερων
Απέκτησε έως και 50% έκπτωση σε όλα τα Cloud Hosting πακέτα της Hostinger και 2 μήνες δωρεάν. Εμφάνιση λιγότερων
45% για 36 μήνες
BlueHost
BlueHost - WordPress Hosting από 2.95$
Απέκτησε έως 45% έκπτωση αποκτώντας ένα WordPress hosting...Εμφάνιση περισσότερων
Απέκτησε έως 45% έκπτωση αποκτώντας ένα WordPress hosting πακέτο για 36 μήνες. Εμφάνιση λιγότερων
69% Έκπτωση
NordVPN
Προσφορές
NordVPN - 69% έκπτωση και 3 μήνες δωρεάν
Λάβε 69% έκπτωση και 3 μήνες δωρεάν για το πλάνο των...Εμφάνιση περισσότερων
Λάβε 69% έκπτωση και 3 μήνες δωρεάν για το πλάνο των 2 ετών. Εμφάνιση λιγότερων

Σχολιάστε