Revolut Κάρτα: Τι είναι και αξίζει να ασχοληθείς το 2024;

ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ Παναγιώτης Σακαλάκης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΙΣ
Από εύκολη διαχείριση χρημάτων, μέχρι ταξιδιωτικά προνόμια και επενδύσεις, δημιουργία ενός λογαριασμού στην Revolut διαρκεί μόλις μερικά λεπτά. Δύο εβδομάδες αργότερα, θα λάβεις τη Revolut κάρτα σου για online αγορές και αναλήψεις από ΑΤΜ.
Revolut Κάρτα: Τι είναι και αξίζει να ασχοληθείς το 2023;
© Revolut

Google News

Ακολούθησε το TechGuides.gr στο Google News, ώστε να λαμβάνεις όλα τα νέα μας άρθρα απευθείας μέσα από το κινητό ή το tablet σου!

Με την Revolut θα έχεις την δυνατότητα να αποκτήσεις έναν ψηφιακό τραπεζικό λογαριασμό μέσα σε λίγα λεπτά, μια ψηφιακή και μια φυσική debit κάρτα για online αγορές και αναλήψεις από ΑΤΜ σε ολόκληρο τον κόσμο και την δυνατότητα να επενδύεις από μόλις 1.00$ σε διάφορες εταιρείες. Αλλά αξίζει να ασχοληθείς με την Revolut το 2023;

Καθώς η τεχνολογία συνεχίζει να αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς, νέες υπηρεσίες εμφανίζονται καθημερινά. Η Revolut είναι μια ψηφιακή / εικονική τράπεζα με εκατομμύρια χρήστες, σου παρέχει τη δική σου χρεωστική και ψηφιακή κάρτα και μπορεί εύκολα να αντικαταστήσει τις παραδοσιακές τράπεζες, προσφέροντας όλες τις υπηρεσίες που θα χρειαστείς – και λίγες παραπάνω.

Είτε είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, είτε απλά θέλεις να δημιουργήσεις ένα ψηφιακό τραπεζικό λογαριασμό και να ολοκληρώνεις τις online αγορές σου με ευκολία, η Revolut πρόκειται για μια ιδιαίτερα εξαιρετική επιλογή αυτή την στιγμή. Με ένα λογαριασμό στην υπηρεσία θα έχεις την δυνατότητα να στέλνεις και να λαμβάνεις χρήματα από οποιονδήποτε, είτε πρόκειται για προσωπικές είτε για επαγγελματικές συναλλαγές.

Για παράδειγμα, αν είσαι freelancer σε ιστοσελίδες όπως το Fiverr και το UpWork, βγάζεις χρήματα από το blog, το vlog ή το podcast κανάλι σου, τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη Revolut για να λαμβάνεις με ύψιστη ταχύτητα και ασφάλεια τα χρήματα σου. Επιπλέον, μιας και η υπηρεσία είναι γνωστή για τα πολλαπλά διαφορετικά νομίσματα που υποστηρίζει, τις περισσότερες φορές οι χρεώσεις θα είναι αρκετά πιο μικρές απ’ ότι από μια παραδοσιακή τράπεζα στην Ελλάδα.

Τι είναι η Revolut και τι υπηρεσίες παρέχει;

Revolut Κάρτα: Τι είναι και αξίζει να ασχοληθείς το 2023;
© Revolut

Η Revolut είναι μια εταιρεία χρηματοοικονομικής τεχνολογίας που προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών, όπως την διαχείριση χρημάτων, τις επενδύσεις, τα ταξίδια και εκπτωτικά κουπόνια για επιλεγμένες εταιρείες. Στοχεύει στο να απλοποιήσει την online διαχείριση των χρημάτων, επιτρέποντας στον καθένα να δημιουργήσει ένα ψηφιακό τραπεζικό λογαριασμό μέσα σε μερικά μόλις λεπτά, επαληθεύοντας την ταυτότητα του με το ανέβασμα φωτογραφιών.

Ορισμένες από τις καλύτερες υπηρεσίες που παρέχει η Revolut είναι:

 • Γρήγορες και εύκολες συναλλαγές: Με τη Revolut θα έχεις την δυνατότητα να στέλνεις και να λαμβάνεις χρήματα – ασχέτως νομίσματος – από οποιαδήποτε χώρα και τράπεζα στον κόσμο. Η προμήθεια που διατηρεί η εταιρεία είναι επίσης αρκετά πιο χαμηλή από τις παραδοσιακές τράπεζες.
 • Εύκολη διαχείριση καρτών: Μέσα από τον Revolut λογαριασμό σου θα έχεις πρόσβαση σε όλες τις ψηφιακές και φυσικές σου κάρτες, ενώ σου δίνεται η δυνατότητα να εισάγεις με ευκολία τις κάρτες σου σε τρίτες εφαρμογές όπως το Google Play, το Apple Pay και το PayPal.
 • Ψηφιακή κάρτα μιας χρήσης: Αν θέλεις να διατηρείς τον τραπεζικό λογαριασμό πάντοτε ασφαλή από ψηφιακές κλοπές, τότε μπορείς να χρησιμοποιείς την ψηφιακή κάρτα μιας χρήσης που σου επιτρέπει να δημιουργείς κάθε η φορά η Revolut. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιείς αυτή την κάρτα για να εγγράφεσαι σε συνδρομητικές υπηρεσίες που απαιτούν την καταχώρηση μιας χρεωστικής κάρτας για τη δημιουργία λογαριασμού.
 • Επένδυε με ευκολία: Μέσα από την εφαρμογή της Revolut θα έχεις την δυνατότητα να ανταλλάζεις μετοχές, κρυπτονομίσματα και άλλα εμπορεύματα, ξεκινώντας από μόλις 1.00$. Θα μπορείς να κερδίζεις τόκους για τις αποταμιεύσεις σου και να λαμβάνεις αποκλειστικές ανταμοιβές και εκπτώσεις.

Έως αυτή την στιγμή που γράφεται το άρθρο, η Revolut έχει περισσότερους από 25 εκατομμύρια πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 200 χώρες. Η Revolut Bank UAB έχει άδεια και ελέγχεται από την Τράπεζα της Λιθουανίας εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Με έδρα το Λονδίνο, ιδρύθηκε το 2015 από τους Nikolay Storonsky και Vlad Yatsenko.

Πρόκειται για μια τράπεζα στην οποία καθένας έχει την δυνατότητα να ανοίξει ένα τραπεζικό λογαριασμό, στέλνοντας και επιβεβαιώνοντας όλα τα στοιχεία μέσω της mobile εφαρμογής για Android και iOS συσκευές. Μόλις ο λογαριασμός εγκριθεί, ο χρήστης έχει την δυνατότητα στη συνέχεια να στέλνει και να λαμβάνει χρήματα σε και από ολόκληρο τον κόσμο.

Τα πραγματικά οφέλη της Revolut

Οι ταξιδιώτες, οι ελεύθεροι επαγγελματίες και δημιουργοί που έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα παθητικό εισόδημα ή να βγάζουν λεφτά από το σπίτι με διάφορους τρόπους, μπορούν να επωφεληθούν εξίσου από τις υπηρεσίες της Revolut.

 • Διαφάνεια στις συναλλαγματικές ισοτιμίες: Μπορείς να ανταλλάζεις χρήματα σε 29 νομίσματα χωρίς κρυφές χρεώσεις και στην πραγματική τους συναλλαγματική ισοτιμία. Μπορείς επίσης να δεις live τις τιμές και να ρυθμίζεις συγκεκριμένες ειδοποιήσεις για τα νομίσματα που προτιμάς.
 • Έξυπνες αποταμιεύσεις και ανταμοιβές: Μπορείς να κερδίζεις τόκους για τις αποταμιεύσεις σου, να λαμβάνεις επιστροφές χρημάτων και εκπτώσεις από τις αγαπημένες σου επωνυμίες, και να συγκεντρώνεις τα ρέστα απ’ τις συναλλαγές σου για να εξοικονομήσεις ακόμα περισσότερα χρήματα.
 • Επενδύσεις: Μπορείς να ανταλλάζεις μετοχές, κρυπτονομίσματα και εμπορεύματα με χαμηλές προμήθειες και από μόλις $1.00. Μπορείς επίσης να λαμβάνεις συναλλαγές μετοχών χωρίς προμήθεια κάθε μήνα με τυπικό πρόγραμμα.
 • Ταξιδιωτικά προνόμια: Θα πληρώνεις στο εξωτερικό ως ντόπιος χωρίς επιπλέον χρεώσεις συναλλαγών για χώρες του εξωτερικού. Επιπλέον, θα απολαμβάνεις έξτρα προσφορές, μειώσεις και έως και 10% επιστροφής χρημάτων για ορισμένα καταλύματα.
 • Εργαλεία διαχείρισης χρημάτων: Θα έχεις την δυνατότητα να παρακολουθείς τις δαπάνες ανά κατηγορία, να ορίζεις προϋπολογισμούς και στόχους, να στέλνεις και να ζητάς χρήματα εύκολα και γρήγορα, και να διαχειρίζεσαι τις συνδρομές σου μέσα από ένα περιβάλλον.

Πόσο ασφαλής είναι η Revolut;

Revolut Κάρτα: Τι είναι και αξίζει να ασχοληθείς το 2023;
© Revolut

Όπως μπορείς να υποθέσεις, μια τόσο πασίγνωστη εφαρμογή δε θα μπορούσε παρά να λαμβάνει τις ύψιστες ελάχιστες απαιτήσεις για τη διατήρηση της ασφάλειας και του απορρήτου των πελατών της. Η Revolut λαμβάνει σοβαρά υπόψη την ασφάλεια και έχει πολλά μέτρα για την προστασία των χρημάτων και των δεδομένων των πελατών της.

Μερικές από τις δυνατότητες ασφάλειας που προσφέρει η Revolut είναι:

 • Ελεγχόμενες τράπεζες: Η Revolut διατηρεί τα χρήματα σου σε ελεγχόμενες τράπεζες μέχρι να τα εξοφλήσεις, όπως απαιτείται από το νόμο και από τον κανονισμό FCA.
 • Βραβευμένα συστήματα ασφαλείας: Η Revolut παρακολουθεί τον λογαριασμό σου για ύποπτες συναλλαγές, κρυπτογραφεί τα στοιχεία της κάρτας σου και ζητά επιπλέον επαλήθευση για την αποφυγή απάτης.
 • Ρυθμίσεις ασφαλείας καρτών: Μπορείς να ελέγξεις την ασφάλεια των καρτών σου από την εφαρμογή της Revolut, όπως τη δέσμευση και την αποδέσμευση της κάρτας, την ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση ανέπαφων πληρωμών, τις αναλήψεις από ΑΤΜ, τις διαδικτυακές πληρωμές και τις πληρωμές μέσω debit. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις την ασφάλεια βάσει τοποθεσίας και τις εικονικές κάρτες μιας χρήσης για ηλεκτρονικές σου αγορές.

Σε αντίθεση με αρκετές παραδοσιακές τράπεζες οι οποίες δεν παρέχουν απολύτως καμία ασφάλεια μέσα από τις εφαρμογές τους, η Revolut σου δίνει όλες τις λειτουργίες και τις δυνατότητες για να ασφαλίζεις τις φυσικές και ψηφιακές σου κάρτες με λίγα μόλις πατήματα.

Επιπλέον, όσο δεν χρησιμοποιείς την Revolut κάρτα σου, μπορείς να απενεργοποιείς τις online ή ανέπαφες πληρωμές της, ώστε να μην μπορεί κανείς να ξοδέψει τα χρήματα που έχεις στην περίπτωση που πάρει την κάρτα σου.

Πως μπορώ να βγάλω μια Revolut κάρτα;

Για να μπορέσεις να βγάλεις μια φυσική Revolut κάρτα θα πρέπει πρώτα να δημιουργήσεις ένα λογαριασμό στην ιστοσελίδα της εταιρείας και στη συνέχεια να κατεβάσεις και να συνδεθείς στην εφαρμογή για Android ή iOS. Μόλις ολοκληρώσεις την εγγραφή του λογαριασμού σου, θα σου δοθεί η δυνατότητα να ξεκινήσεις την διαδικασία της φυσικής debit κάρτας σου.

Για να βγάλεις μια Revolut κάρτα, ακολούθησε τα εξής βήματα:

 1. Δημιούργησε ένα λογαριασμό στην Revolut και κατέβασε την εφαρμογή για Android ή iOS συσκευές.
 2. Κάνε κλικ στο κουμπί “Get Started” και στη συνέχεια πρόσθεσε τον αριθμό τηλεφώνου σου, τη διεύθυνση του email σου και άλλες προσωπικές πληροφορίες που θα σου ζητηθούν.
 3. Επαλήθευσε τα στοιχεία και την ηλικία σου ανεβάζοντας μια φωτογραφία (μπροστά και πίσω) της ταυτότητας, του διαβατηρίου ή της άδειας οδήγησης σου.
 4. Επέλεξε ένα από τα διαθέσιμα συνδρομητικά πακέτα της Revolut (παρέχεται φυσικά και δωρεάν πακέτο το οποίο μπορείς να επιλέξεις).
 5. Κατέθεσε τα πρώτα χρήματα στον Revolut λογαριασμό σου, με τα στοιχεία που θα σου δοθούν. Τα χρήματα θα παραμείνουν στον λογαριασμό σου, αλλά μια κατάθεση είναι απαραίτητη για να ξεκινήσεις.
 6. Μόλις η κατάθεση ολοκληρωθεί, θα εμφανιστούν τα βήματα για να ξεκινήσεις την διαδικασία ώστε να αποκτήσεις την πρώτη σου φυσική Revolut κάρτα. Αν επέλεξες το δωρεάν πακέτο, τότε η κάρτα θα σου κοστίζει μερικά χρήματα. Εναλλακτικά, θα μπορείς να μορφοποιήσεις την κάρτα σου ή να λάβεις μια premium ανάλογα με το συνδρομητικο πακέτο που επέλεξες.

Σημείωση: Από την στιγμή της ολοκλήρωσης της αίτησης, η νέα Revolut κάρτα σου θα φτάσει στην πόρτα σου σε περίπου 2 εβδομάδες.

Έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία και φτάσει η φυσική Revolut κάρτα στα χέρια σου, μπορείς να χρησιμοποιείς την ψηφιακή κάρτα που σου παρέχεται για να ολοκληρώνεις τις online αγορές σου, ή ακόμα και να πληρώνεις ανέπαφα σε όλα τα τοπικά καταστήματα που υποστηρίζουν τις ανέπαφες πληρωμές μέσω NFC.

Πόσο κοστίζει η Revolut;

Revolut Pricing jpg

Μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή της Revolut και να δημιουργήσεις ένα τραπεζικό λογαριασμό εντελώς δωρεάν. Παρόλα αυτά, το δωρεάν πακέτο της εταιρείας έρχεται με ορισμένα όρια, όπως στο ποσό των χρημάτων που μπορείς να κάνεις ανάληψη από τα ΑΤΜ κάθε μήνα, στις υπηρεσίες εξωτερικού που παρέχονται για ορισμένες χώρες και ορισμένα ακόμα.

Το Revolut Standard παρέχεται δωρεάν, το Revolut Plus κοστίζει 2.99$ μηνιαίως, το Revolut Premium κοστίζει 6.99$ μηνιαίως και το Revolut Metal κοστίζει 12.99$ μηνιαίως. Μπορείς να δεις τις διαφορές των πακέτων από την παραπάνω φωτογραφία, ενώ δεν θα χρειαστείς ένα συνδρομητικό λογαριασμό εκτός κι αν θέλεις να μειωθούν τα όρια, να έχεις περισσότερες δυνατότητες μέσα από την εφαρμογή, καλύτερη ασφάλιση και μια μεταλλική αντί για πλαστική κάρτα.

Στην περίπτωση που επιλέξεις να ξεκινήσεις ή να παραμείνεις με το δωρεάν Standard πακέτο της εταιρείας, τότε για να αποκτήσεις μια φυσική Mastercard Debit κάρτα θα πρέπει να πληρώσεις το ποσό των 6.00$, το οποίο ωστόσο το πληρώνεις μόνο μια φορά και δεν υπάρχουν έξτρα μηνιαίες χρεώσεις. Η κάρτα λειτουργεί άψογα σε όλα τα ΑΤΜ της χώρας μας, αλλά και συνολικά σε 200+ άλλες χώρες.

Πως μπορώ να βγάλω χρήματα με την Revolut;

Revolut %CE%9A%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B1 %CE%BA%CE%B1%CE%B9 %CE%95%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%AE %CF%83%CF%84%CE%BF %CE%9A%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C

Εκτός από τις παραδοσιακές λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά που παρέχει η Revolut ως τράπεζα στους χρήστες της, τους επιτρέπει επίσης να κερδίζουν χρήματα καθώς προωθούν την εταιρεία σε άλλους χρήστες, είτε είναι φίλοι, γνωστοί ή άγνωστοι τους.

Μόλις δημιουργήσεις ένα λογαριασμό και εγκριθεί, στη συνέχεια θα έχεις την δυνατότητα να βγάζεις 30.00€ για κάθε φίλο που προσκαλείς και να εγγραφούν από τον σύνδεσμο σου. Για να λάβεις όμως αυτά τα χρήματα, θα πρέπει ο εκατοστέ φίλος να προσθέσει χρήματα στο λογαριασμό του, να παραγγείλει μια φυσική κάρτα και να πραγματοποιήσει τουλάχιστον 3 αγορές με ελάχιστο ποσό τα 3.00€. Κάποιες φορές μπορεί η εταιρεία να αυξάνει αυτό το ποσό, ανάλογα με τις προωθητικές της καμπάνιες ή τους νέους χρήστες που δέχονται νέες προσφορές.

Αν είσαι δημιουργός περιεχομένου, τότε μπορείς να εγγραφείς στο affiliate πρόγραμμα της Revolut, μέσα από το οποίο θα έχεις την δυνατότητα να εισάγεις συγκεκριμένους συνδέσμους στο περιεχόμενο σου, κερδίζοντας χρήματα από τις προμήθειες που θα διατηρείς. Η εταιρεία κάνει τις affiliate πληρωμές μια φορά το μήνα και όλα τα δημιουργικά της παρέχονται από την Impact, ένα από τα μεγαλύτερα και γνωστότερα affiliate δίκτυα παγκοσμίως.

Για να ξεκινήσεις, δημιούργησε ένα λογαριασμό στο Impact.com και μόλις εγκριθεί και έχεις πρόσβαση στο marketplace με όλα τα affiliate προγράμματα, απλά αναζήτησε “Revolut” και θα σου εμφανίσει τα δύο διαθέσιμα προγράμματα της εταιρείας για τους κλασικούς χρήστες και τους επιχειρηματικούς λογαριασμούς (ανάλογα στο κοινό που στοχεύεις).

Ποια είναι η καλύτερη εναλλακτική της Revolut;

Αν η Revolut δεν κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον σου, τότε ίσως αλλάξεις άποψη για την Wise, την οποία τείνουμε να χρησιμοποιούμε και εδώ στο TechGuides. Η Wise είναι μια εταιρεία χρηματοοικονομικής τεχνολογίας συναλλάγματος με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο που ιδρύθηκε από τους Εσθονούς επιχειρηματίες Kristo Käärmann και Taavet Hinrikus τον Ιανουάριο του 2011

Όπως και η Revolut, έτσι και η Wise σου επιτρέπει να έχεις τις δικές σου ψηφιακές και φυσικές κάρτες, να στέλνεις άμεσα χρήματα και με ύψιστη ταχύτητα σε οποιαδήποτε χώρα, να λαμβάνεις χρήματα, να απολαμβάνεις συναλλαγές με χαμηλές χρεώσεις, να μετατρέπεις τα νομίσματα σου και να βγάζεις χρήματα προσκαλώντας φίλους και γνωστούς σου, ή ως affiliate marketer.

Τα πλεονεκτήματα της Wise:

 • Εύκολες στη χρήση υπηρεσίες μεταφοράς χρημάτων.
 • Χωρίς εκπλήξεις και χωρίς κρυφές χρεώσεις. Η Wise είναι ανοιχτή και διαφανής σχετικά με τις χρεώσεις της.
 • Πολύ χαμηλές χρεώσεις μεταφοράς όταν στέλνεις χρήματα στο εξωτερικό.
 • Η σοφή συναλλαγματική ισοτιμία βασίζεται στη μέση ισοτιμία της αγοράς, ώστε να έχεις την καλύτερη συναλλαγματική ισοτιμία.
 • Η Wise παρέχει υπηρεσίες λογαριασμού πολλαπλών νομισμάτων και χρεωστικές κάρτες Mastercard.
 • Τόσο τα άτομα όσο και οι επιχειρήσεις μπορούν να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες Wise.

Τα μειονεκτήματα της Wise:

 • Η Wise δεν δέχεται μεταφορές κεφαλαίων με μετρητά ή επιταγές.

Εν τέλη, κάθε εταιρεία έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα τους. Τόσο η Revolut όσο και η Wise θα καλύψουν το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων, ενώ αρκετοί πιθανότατα να μην χρειαστεί να αποκτήσουν ποτέ κάποιο απ’ τα συνδρομητικά πακέτα των εταιρειών, εκτός αν ταξιδεύουν συχνά, κάνουν συχνές online αγορές, ή θέλουν να πληρώνονται.

Revolut Review 2023: Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Revolut Κάρτα: Τι είναι και αξίζει να ασχοληθείς το 2024;
Revolut Κάρτα Τι είναι και αξίζει να ασχοληθείς το 2023 jpeg

Από εύκολη διαχείριση χρημάτων, μέχρι ταξιδιωτικά προνόμια και επενδύσεις, δημιουργία ενός λογαριασμού στην Revolut διαρκεί μόλις μερικά λεπτά. Δύο εβδομάδες αργότερα, θα λάβεις τη Revolut κάρτα σου για online αγορές και αναλήψεις από ΑΤΜ.

Product Brand: Revolut

Editor's Rating:
4.6

Pros

 • Μπορείς να στείλεις εύκολα και γρήγορα χρήματα σε πολλαπλά διαφορετικά νομίσματα χωρίς κρυφές χρεώσεις.
 • Μπορείς να επενδύεις με ευκολία από μόλις 1.00$ και να αγοράζεις κρυπτονομίσματα.
 • Παρέχονται συνδρομητικά πακέτα για κάθε ανάγκη, ιδανικά ιδίως για ταξιδιώτες, εκ των οποίων και ένα δωρεάν.
 • Η Revolut κάρτα υποστηρίζεται από κάθε γνωστή εφαρμογή, όπως από το Google Pay και Apple Pay.
 • Μπορείς να δημιουργήσεις ένα λογαριασμό σε λίγα μόλις λεπτά.

Cons

 • Η τεχνική υποστήριξη παρέχεται μόνο μέσω της εφαρμογής και πολλές φορές καθυστερούν αρκετά έως ότου σε εξυπηρετήσουν.
 • Θα πρέπει να πληρώνεις μια προμήθεια που κρατάει η εκατοστέ τράπεζα κάθε φορά που θα κάνεις ανάληψη χρημάτων.
 • Για να αποκτήσεις μια Premium ή Metal Revolut κάρτα θα πρέπει να πληρώνεις το ανάλογο μηνιαίο συνδρομητικό πακέτο.
Παναγιώτης Σακαλάκης
Αρθρογράφος

Παναγιώτης Σακαλάκης

Ο Παναγιώτης Σακαλάκης, με βάση το Κιλκίς, είναι Web Designer & Blogger, ιδρυτής της Inkstory Ο.Ε., του TechGuides και του TechWise Insider, καθώς επίσης & Host στα «The Blogging Dispatch» & «TechGuides» Podcasts. Όποτε δεν γράφει, βρίσκεται σε κάποιο βουνό με το Hard-Trail ποδήλατο του.
Social:

Διάβασε Επίσης

Σχολιάστε