Σχετικά

Καλώς ήρθες στο TechGuides, μια ιστοσελίδα για νέους επιχειρηματίες, από νέους επιχειρηματίες.

Στόχος του TechGuides.gr είναι να βοηθάει τους αναγνώστες του να μαθαίνουν τα πάντα γύρω από την τεχνολογία που βρίσκεται στην καθημερινότητα μας.

Αναζητάς τρόπους για να κερδίζεις χρήματα από την άνεση του σπιτιού σου; Θέλεις να έχεις περισσότερη ευελιξία και ελευθερία με το πρόγραμμα εργασίας σου; Αν η απάντηση είναι “ναι”, τότε αυτό το blog είναι για εσένα.

Tech Guides
Screenshot απ’ τις πρώτες ημέρες που άνοιξε το TechGuides, με τον αρχικό του σχεδιασμό.

Σχετικά με το περιεχόμενο του TechGuides

Στόχος του TechGuides είναι να σου διδάξει όλους τους τρόπους με τους οποίους μπορείς να δημιουργήσεις ένα παθητικό εισόδημα, να βγάζεις χρήματα ως δημιουργός περιεχομένου, να ανοίξεις τη δική σου online επιχείρηση και ποιους τρόπους να αποφεύγεις. Είτε είσαι γονέας που μένει σπίτι, είτε φοιτητής, είτε ακόμα και συνταξιούχος και ενδιαφέρεσαι να εργαστείς από το σπίτι σου, τότε θα βρεις χρήσιμες συμβουλές και ιδέες για θέματα όπως:

 • Πως να βρεις νόμιμους και κερδοφόρους τρόπους ώστε να βγάζεις χρήματα από τον καναπέ του σαλονιού σου.
 • Πως να στήσεις το γραφείο και το σπίτι σου και πως να διαχειρίζεσαι αποτελεσματικά τον χρόνο σου, δημιουργώντας το δικό σου πρόγραμμα.
 • Πώς να αποφεύγεις τις συχνότερες απάτες και τις κοινές παγίδες των online εργασιών από το σπίτι. Από υπηρεσίες που δεν πληρώνουν, μέχρι και τρόπους που δεν αποδίδουν.
 • Πώς να προωθείς τις δεξιότητες και τις υπηρεσίες σου στο διαδίκτυο, χρησιμοποιώντας έξυπνους τρόπους για να τις μετατρέψεις σε μια πηγή εισοδήματος.
 • Πως να διαφοροποιήσεις τις ροές του εισοδήματος σου και πως να αυξήσεις τις δυνατότητες και τους τρόπους με τους οποίους έβγαζες χρήματα μέχρι σήμερα.
 • Πως να ξεκινήσεις το δικό σου blog, vlog, podcast, affiliate ή dropshipping eshop, ή ακόμα και τη δική σου online επιχείρηση.

Ακολουθώντας αυτό το blog, θα μάθεις πως να κερδίζεις λεφτά από το σπίτι χωρίς να θυσιάσεις την ποιότητα της ζωής σου και χωρίς να πέσεις θύμα σε γνωστές απάτες. Θα γίνεις επίσης μέλος μιας κοινότητας ομοϊδεατών που εργάζονται από το σπίτι και μοιράζονται τις εμπειρίες και τις συμβουλές τους.

Επομένως, εάν σε ενδιαφέρει το υλικό μας, μπορείς να εγγραφείς αρχικά στο newsletter μας ή να μας κάνεις follow στα αγαπημένα σου κοινωνικά δίκτυα ώστε να ενημερώνεσαι για όλα τα νέα άρθρα που δημοσιεύουμε. Μπορείς επίσης να εγγραφείς στις web browser ειδοποιήσεις, ώστε να λαμβάνεις ειδοποίηση με κάθε νέο άρθρο που δημοσιεύεται στο αρχείο μας.

Το TechGuides.gr ξεκίνησε στα τέλη του 2022 και αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Inkstory Ο.Ε.

Σχετικά με την Πολιτική Περιεχομένου μας

Για να διασφαλιστεί η ποιότητα του περιεχομένου, έχουν οριστεί ορισμένοι βασικοί συντακτικοί κανόνες, όπως:

 • Όλα τα άρθρα του TechGuides ελέγχονται και ανανεώνονται κάθε χρόνο. Στην περίπτωση όπου ένα κείμενο απαιτεί άμεση αλλαγή, τότε πραγματοποιείται η ανανέωση του νωρίτερα.
 • Όλα τα άρθρα ελέγχονται για συντακτικά ή ορθογραφικά λάθη προτού δημοσιευθούν. Παρόλα αυτά, ίσως συναντήσεις μερικά.
 • Όλοι οι σύνδεσμοι που εισάγονται προς εξωτερικές ιστοσελίδες ελέγχονται. Παρόλα αυτά, το TechGuides δεν μπορεί να εγγυηθεί για την ασφάλεια τρίτων ιστοσελίδων.
 • Όλοι οι τρόποι για να κερδίσεις χρήματα online έχουν δοκιμαστεί και ελεγχτεί από τον συντάκτη του άρθρου.
 • Όλες οι αξιολογήσεις (reviews) που γράφονται για ένα φυσικό ή ψηφιακό προϊόν, ή για μια πλατφόρμα, ιστοσελίδα ή υπηρεσία, έχει πρώτα ελεγχτεί και δοκιμαστεί από τον/ην συντάκτη/ρια.

Affiliate Marketing Android Blogging Digital Marketing Dropshipping Freelancing Gaming Influencing macOS Online Επιχειρηματικότητα Online Πωλήσεις PC και Κινητά Podcasting Reviews Reviews Προϊόντων Reviews Υπηρεσιών Social Media Vlogging Windows Αναζήτηση Εργασίας Απάτες και Κίνδυνοι στο Διαδίκτυο Ειδήσεις & Νέα για την Τεχνολογία Επεκτάσεις για Web Browsers Εργασία από το Σπίτι Ιδέες για να βγάλεις λεφτά Κατασκευή Ιστοσελίδων Οδηγοί Αγορών Παθητικό Εισόδημα Προγράμματα και Εφαρμογές Προσωπικές Απόψεις Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) Τεχνολογικοί Οδηγοί

Για οποιαδήποτε απορία ή προβληματισμό, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη φόρμα επικοινωνίας του TechGuides.

Τα brands και οι publishers που αναζητούν υλικό για να αναφέρουν την ιστοσελίδα στο περιεχόμενο τους, μπορούν να κατεβάσουν το Brand Toolkit μας.