5 Ελληνικά Podcasts Κανάλια που πρέπει να ακούσεις το 2024

ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ Παναγιώτης Σακαλάκης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΙΣ
Είτε ενδιαφέρεσαι να μεγαλώσεις τη λίστα με τα podcasts που ακούς, είτε να δεις τι καλό υπάρχει από Έλληνες και Ελληνίδες δημιουργούς, συντονίσου σε αυτά τα 5 ελληνικά podcasts κανάλια και που ξες, ίσως βρεις το επόμενο αγαπημένο σου.
5 Ελληνικά Podcasts Κανάλια που πρέπει να ακούσεις το 2023

Google News

Ακολούθησε το TechGuides.gr στο Google News, ώστε να λαμβάνεις όλα τα νέα μας άρθρα απευθείας μέσα από το κινητό ή το tablet σου!

Μιας και η διαδικασία του να ξεκινήσεις το δικό σου Podcast Κανάλι είναι δωρεάν και μπορεί να την ακολουθήσει κάθε αρχάριος, ολοένα και περισσότερα καινούργια ελληνικά podcasts κανάλια ξεκίνησαν να εμφανίζονται συνεχώς σε γνωστές streaming πλατφόρμες.

Σε ποιον δεν αρέσουν τα podcasts, άλλωστε; Σου επιτρέπουν να ενημερώνεσαι πάνω σε κάθε θέμα, να μαθαίνεις νέα πράγματα, να ακούς μοναδικές ιστορίες, συμβουλές και εμπειρίες άλλων ανθρώπων, να απολαμβάνεις συνεντεύξεις με καλλιτέχνες και δημιουργούς, ή ακόμα και να ψυχαγωγήσε με τρομακτικές ιστορίες. Whatever, η επιλογή είναι δική σου και οι θεματολογίες ποικίλουν.

Σχετικά άρθρα:

Τώρα, σε όσο αφορά τη παρακάτω λίστα με τα καλύτερα ελληνικά podcasts κανάλια, στα πρώτα δύο είμαι εγώ ο host. Άλλωστε, αν δεν προμοτάρουμε τις δικές μας δουλειές, τότε μάλλον κάτι δεν κάνουμε σωστά. Μπορείς επίσης να ρίξεις μια ματιά και στο παρακάτω άρθρο, στο οποίο θα βρεις πέντε εξαιρετικές ραδιοφωνικές εκπομπές για να περνάς την ώρα σου πιο ευχάριστα από ποτέ άλλοτε.

TechGuides Podcast Season 1 Logo
© TechGuides

1. TechGuides Podcast

Με host τον Παναγιώτη Σακαλάκη, το TechGuides Podcast αφορά για οτιδήποτε σχετίζεται με τη δημιουργία παθητικού εισοδήματος, τις online επιχειρήσεις, το digital marketing, και οτιδήποτε μπορεί να μετατραπεί σε μια πηγή εισόδηματος. Στα επεισόδια θα αναφέρεται επίσης το affiliate marketing, το blogging, το podcasting και άλλοι τρόποι με τους οποίους μπορείς να ξεκινήσεις να βγάζεις τα πρώτα σου χρήματα.

The Blogging Dispatch - Season 3 Cover (GIF)
© The Blogging Dispatch

2. The Blogging Dispatch

Με host τον Παναγιώτη Σακαλάκη, μέσα από το The Blogging Dispatch θα ακούσεις μοναδικές συνεντεύξεις από δημιουργούς περιεχομένου όπως bloggers, vloggers και podcasters, καλλιτέχνες, ελεύθερους επαγγελματίες, coaches και συμβουλές γύρω από το blogging, το vlogging και το podcasting.

Trip Flakes Podcast
© Trip Flakes

3. Trip Flakes

Με hosts τους Χάρη Γεωργάκη και Αργύρη Χατζι…, οι Trip Flakes είναι το απόλυτο ελληνικό ταξιδιωτικό podcast. Μέσα απ’ τα επεισόδια τους, θα απολαμβάνεις τις εμπειρίες απ’ τα ταξίδια τους, προτάσεις για ταξιδιωτικές ταινίες, αναφορές προς ιστοσελίδες και άλλους δημιουργούς περιεχομένου, καθώς επίσης και μοναδικές ιστορίες από Έλληνες και Ελληνίδες που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό.

Business Undercover
© Business Undercover

4. Business Undercover

Κάθε Τρίτη, ο Παντελής και ο Ορέστης από το Business Undercover Podcast σε εμπνέουν μέσα από τις εμπειρίες και τις γνώσεις τόσο τις δικές τους, όσο και των καλεσμένων που φιλοξενούν στα επεισόδια τους. Είτε θέλεις να είσαι ενημερωμένος/η γύρω απ’ την επιχειρηματικότητα, το marketing, το management και γενικότερα οτιδήποτε βρίσκεται μέσα στα ίδια πλαίσια.

Άλλο ένα podcast 2.0 - Θωμάς Ζάμπρας
© Άλλο ένα podcast 2.0 – Θωμάς Ζάμπρας

5. Άλλο ένα podcast 2.0

Με host τον Θωμά Ζάμπρα απ’ το OneMan.gr, το “Άλλο ένα podcast 2.0” είναι ένα podcast με προσωπικές απόψεις, επικαιρότητα, παρατηρήσεις, ειρωνεία και μπόλικο γέλιο. Δεν είναι το podcast που θα ‘θελες να ακούσεις με τα παιδιά σου δίπλα, αλλά σίγουρα είναι ένα από αυτά που θέλεις να ακούς στον ελεύθερο σου χρόνο.

Παναγιώτης Σακαλάκης
Αρθρογράφος

Παναγιώτης Σακαλάκης

Ο Παναγιώτης Σακαλάκης, με βάση το Κιλκίς, είναι Web Designer & Blogger, ιδρυτής της Inkstory Ο.Ε., του TechGuides και του TechWise Insider, καθώς επίσης & Host στα «The Blogging Dispatch» & «TechGuides» Podcasts. Όποτε δεν γράφει, βρίσκεται σε κάποιο βουνό με το Hard-Trail ποδήλατο του.
Social:

Διάβασε Επίσης

Σχολιάστε