9 Τρόποι για να βγάλεις χρήματα από το Discord (2024)

ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ Παναγιώτης Σακαλάκης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΙΣ
Το Discord είναι η μεγαλύτερη και γνωστότερη πλατφόρμα συνομιλιών για gamers, αλλά πως μπορεί να μετατραπεί σε μια πηγή εισοδήματος ώστε να βγάζεις χρήματα από τον server που έχεις δημιουργήσει;
9 Τρόποι για να βγάλεις χρήματα από το Discord (2023)
Discord / © ELLA DON στο Unsplash.

Google News

Ακολούθησε το TechGuides.gr στο Google News, ώστε να λαμβάνεις όλα τα νέα μας άρθρα απευθείας μέσα από το κινητό ή το tablet σου!

Το Discord είναι αναμφισβήτητα μια απ’ τις μεγαλύτερες και γνωστότερες πλατφόρμες επικοινωνίας για gamers, και μια που μπορεί να μετατραπεί σε μια εξαιρετική πηγή εισοδήματος. Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα για να συνομιλούν με φίλους και γνωστούς τους, ενώ άλλοι έχουν βρει διάφορους τρόπους για να βγάλουν χρήματα από το Discord, χρησιμοποιώντας διάφορες έξυπνες τακτικές.

Μπορεί η αρχική ιδέα της εφαρμογής να επικεντρωνόταν γύρω από τις ανάγκες των gamers, μα αυτό δεν σταμάτησε την πλατφόρμα απ’ το να αναπτυχθεί και να ενσωματώσει διάφορα εργαλεία τα οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι δημιουργοί για να κερδίζουν χρήματα.

Σχετικά άρθρα:

Τι είναι το Discord;

Το Discord είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα επικοινωνίας για παίκτες. Επιτρέπει στους χρήστες να συνομιλούν μέσω κειμένου με άλλους παίκτες, να κάνουν κλήσεις ή βίντεο-κλήσεις, να στέλνουν GIFs, εικόνες, βίντεο και άλλου τύπου αρχείων, να δημιουργούν τις δικές τους κοινότητες διακομιστών (servers) και να κάνουν streaming τις οθόνες τους.

Το Discord λειτουργεί σε υπολογιστές, smartphones, tablets και οποιαδήποτε συσκευή έρχεται με Windows, macOS, Linux, Android ή iOS. Συνδυάζει τις δυνατότητες ενός λόμπι συνομιλίας, πίνακα μηνυμάτων, συστήματος συνομιλίας και άλλων μέσα από ένα περιβάλλον χρήσης.

Οι χρήστες θα βρουν επίσης εκατοντάδες χαρακτηριστικά μέσα στην εφαρμογή, από τα group chats, μέχρι και την δυνατότητα να αλλάξουν τις ρυθμίσεις του προγράμματος (όπως το κουμπί που πατάνε για να μιλάνε από υπολογιστές), να διαμορφώνουν τα προφίλ τους με φωτογραφίες και περιγραφές και πολλά ακόμα.

Μερικές από τις καλύτερες λειτουργίες του Discord περιλαμβάνουν τη δυνατότητα να συνομιλείς μέσω φωνής, βίντεο και κειμένου με φίλους και άλλους χρήστες. Μπορείς επίσης να δημιουργήσεις και να συμμετέχεις σε servers βάσει συγκεκριμένων θεμάτων για να συζητάς και να μοιράζεσαι πληροφορίες με άλλους χρήστες.

Πως μπορώ να βγάλω χρήματα από το Discord;

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να βγάλεις χρήματα από το Discord. Ορισμένοι από τους γνωστότερους και πιο αποτελεσματικούς τρόπους που γνωρίζουμε πως μπορούν να μετατραπούν σε μια πηγή εισοδήματος είναι οι παρακάτω που θα αναφερθούν στο άρθρο. Επέλεξε όποια μέθοδο θεωρείς πως καλύπτει τις ανάγκες σου και είναι ιδανική για το κοινό που φιλοξενεί ο Discord server σου.

1. Πούλα τα φυσικά ή ψηφιακά σου προϊόντα

Ακόμα κι αν δεν έχεις τη δική σου αποθήκη με απόθεμα προϊόντων, ή το δικό σου ηλεκτρονικό κατάστημα για να πουλάς αυτά τα προϊόντα, υπάρχει ένας εξαιρετικός τρόπος για να έχεις πρόσβαση σε εκατοντάδες χιλιάδες προϊόντα και υπηρεσίες τα οποία θα μπορείς να πουλάς με ευκολία και χωρίς να επενδύσεις μια περιουσία.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρομαι για το dropshipping. Το dropshipping είναι μια μέθοδος εκπλήρωσης παραγγελιών όπου μια επιχείρηση δεν διατηρεί σε απόθεμα τα προϊόντα που πουλά. Αντίθετα, ο πωλητής αγοράζει απόθεμα όπως απαιτείται από ένα τρίτο μέρος – συνήθως χονδρέμπορο ή κατασκευαστή – για να αποστείλει στη συνέχεια τις παραγγελίες.

Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ του dropshipping και του τυπικού μοντέλου λιανικής είναι ότι ο έμπορος που πουλάει τα προϊόντα, δεν τα διαθέτει σε απόθεμα, ενώ ενεργεί ως μεσάζων.

Επομένως, αν έχεις μια επιχείρηση και σκοπεύεις να υιοθετήσεις το μοντέλο του Dropshipping, τότε θα ενεργείς ως “βιτρίνα” από την οποία θα σε επισκέπτονται πελάτες και θα ολοκληρώνουν τις παραγγελίες τους. Για κάθε επιβεβαιωμένη παραγγελία, εσύ θα χρεώνεις τον αποστολέα και ο drop shipper θα χρεώνει εσένα.

2. Δημιούργησε memberships συνδρομητικά πακέτα

Τα memberships πακέτα γίνονται ολοένα και πιο συχνά στη σήμερον ημέρα. Για την ακρίβεια, εκατοντάδες ιστοσελίδες ξεκίνησαν να παρέχουν τα δικά τους συνδρομητικά memberships πακέτα, ενώ πλέον μεγάλες και γνωστές πλατφόρμες ξεκίνησαν επίσης να ακολουθούν την ίδια στρατηγική. Και όσο πιο πολύς κόσμος χρησιμοποιεί adblock επεκτάσεις, τόσα πιο πολλά συνδρομητικά πακέτα θα εμφανίζονται.

Κοινωνικά δίκτυα όπως το Twitter και το Facebook έχουν ξεκινήσει μέχρι και αυτά να παρέχουν memberships πακέτα, εκ των οποίων το πρώτο παρέχει και αποκλειστικό περιεχόμενο από αγαπημένους publishers για όσους πληρώνουν. Αν έχεις ένα server στο Discord με χιλιάδες μέλη, τότε αξίζει να δημιουργήσεις τα δικά σου πακέτα, παρέχοντας αποκλειστικό περιεχόμενο για τους συνδρομητές σου.

Μπορείς να δημιουργήσεις τα δικά σου memberships πακέτα με μια Patreon σελίδα. Το Patreon παρέχει στους δημιουργούς κάθε είδους όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να παρέχουν τα δικά τους memberships συνδρομητικά πακέτα στο κοινό τους. Είναι εύκολο για κάθε δημιουργό να ξεκινήσει στην πλατφόρμα δημιουργώντας ένα καινούργιο λογαριασμό και μορφοποιώντας το προφίλ του ανάλογα. Στη συνέχεια, το κοινό του έχει την δυνατότητα να πληρώνει για να έχει πρόσβαση στο περιεχόμενο του δημιουργού.

3. Προώθησε affiliate προϊόντα και υπηρεσίες

Το affiliate marketing είναι ίσως η μοναδική δουλειά αυτή την στιγμή που μπορεί να σου αποφέρει γρήγορα και εύκολα χρήματα. Με το affiliate marketing θα έχεις επίσης την δυνατότητα να δημιουργήσεις ένα παθητικό εισόδημα, αρκεί να έχεις το κατάλληλο κοινό στον Discord server σου που θα ενδιαφερθεί να αγοράσει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που θα προωθείς.

Ο λόγος όμως που το affiliate marketing μπορεί να σου αποφέρει γρήγορα χρήματα, είναι επειδή το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εγγραφείς σε ένα affiliate δίκτυο και στη συνέχεια να ξεκινήσεις να προωθείς επιλεγμένα προϊόντα ή υπηρεσίες με τη χρήση μοναδικών affiliate συνδέσμων που θα λαμβάνεις από τη κάθε συνεργαζόμενη εταιρεία.

Με απλά λόγια, το affiliate marketing λειτουργεί με τον εξής απλό τρόπο: Δημιουργείς λογαριασμό σε ένα affiliate δίκτυο (περισσότερα για τα affiliate δίκτυα παρακάτω), κάνεις εγγραφή στις εταιρείες που παρέχουν προϊόντα ή υπηρεσίες που ενδιαφέρεσαι να προωθήσεις, και στη συνέχεια ξεκινάς και δημοσιεύεις όλα τα αυτά τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες στα μέλη του server σου.

4. Πούλα τα online courses (ψηφιακά μαθήματα) σου

Τα online courses (ελλ: ψηφιακά μαθήματα ή ψηφιακές σειρές μαθημάτων) παρέχονται συχνά σε μορφή κειμένων και βίντεο και παρέχουν σημαντικές οδηγίες για ένα συγκεκριμένο θέμα. Μέσα από αυτές, ο εκπαιδευτής ή η εκπαιδεύτρια παρέχουν βήμα προς βήμα αναλυτικές οδηγίες από το μηδέν έως το 100 τοις εκατό για την εκατοστέ θεματολογία.

Υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες διαθέσιμα online courses που μπορείς είτε να παρακολουθήσεις εντελώς δωρεάν, είτε να τα αγοράσεις, τα οποία καλύπτουν εκατοντάδες διαφορετικά θέματα. Από το πως να μάθεις να δημιουργείς blogs στο WordPress.com, πως να ξεκινήσεις με το Podcasting, πως να μαγειρεύεις, πως να γυμνάζεσαι και να τρέφεσαι, πως να σχεδιάζεις λογότυπα, και για εκατοντάδες άλλα θέματα.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, το 99.9% μιας σειράς μαθημάτων συμπεριλαμβάνεται από υλικό σε μορφή βίντεο, όπου και παρέχονται οι οδηγίες. Ως εκπαιδευτής/ρια θα έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις μεταξύ του να εμφανίζεται ή όχι στα βίντεο των μαθημάτων. Θα έχεις επίσης την επιλογή να βγάλεις όλες τις σκηνές ακριβώς όπως τις θέλεις, παρουσιάζοντας κάθε μάθημα με τον δικό σου μοναδικό τρόπο.

Μπορείς να καταχωρήσεις τα online courses σου σε πλατφόρμες όπως το Inkstory Courses και το Udemy, ενώ φυσικά θα τα προωθείς και στα μέλη του Discord server σου.

5. Ξεκίνα sponsorships με εταιρείες

Όπως και οι bloggers, οι vloggers, οι podcasters, οι influencers και κάθε άλλος δημιουργός περιεχομένου, έτσι και οι διαχειριστές μεγάλων Discord servers έχουν την δυνατότητα να ξεκινήσουν τις δικές τους συνεργασίες με διάφορα brands. Μιας και στόχος κάθε εταιρείας είναι να προωθήσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, ποιος καλύτερος τρόπος για να στοχεύσει σε νέους και παλιούς gamers από ένα μεγάλο gaming server στο Discord;

Υπάρχουν αρκετές διαφορετικές διαφημιστικές συμφωνίες που θα μπορούσες να κλείσεις με ένα brand. Για παράδειγμα, μπορεί να σου στέλνουν να δημοσιεύεις έτοιμο περιεχόμενο, συγκεκριμένους συνδέσμους, φωτογραφίες, banners και πολλά ακόμα. Από την προώθηση μιας ονομασίας έως και την προώθηση ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας, θα πρέπει να βρεις έξυπνους τρόπους ώστε να προσελκύεις τα μέλη του server σου να ελέγξουν την εκατοστέ εταιρεία.

Ο καλύτερος και πιο εύκολος τρόπος για να προωθήσεις τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μιας εταιρείας μέσω του server σου είναι εφόσον αυτά βρίσκονται μέσα στα πλαίσια της θεματολογίας σου. Για παράδειγμα, αν έχεις ένα gaming server, θα ήταν πιο λογικό να προωθείς προϊόντα και υπηρεσίες που απευθύνονται σε gamers, παρά σε ταξιδιώτες, σε γονείς ή ακόμα και οτιδήποτε αφορά τη μόδα.

6. Δημιούργησε και πούλα μεγάλους Discord servers

Γνωρίζεις όλες τις digital marketing στρατηγικές για να ξεκινάς νέους servers στο Discord και να τους μεγαλώνεις σε σημείο που έχουν χιλιάδες μέλη; Αν η απάντηση είναι ναι, τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις γνώσεις σου για να δημιουργείς νέους servers, να τους προωθείς με διάφορες στρατηγικές και, αφότου ξεκινήσουν να έχουν αρκετές χιλιάδες μέλη, στη συνέχεια να τους πουλάς σε ιδιώτες ή επιχειρήσεις που θέλουν να τους χρησιμοποιήσουν.

Από εταιρείες που έχουν κατασκευάσει ένα λογισμικό, ένα game, ή ακόμα και μια εφαρμογή, μέχρι και ιδιώτες που στήνουν τους δικούς τους ιδιωτικούς gaming servers και θέλουν να προωθήσουν τις δημιουργίες τους, υπάρχουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι για μεγάλους Discord servers. Παρόλα αυτά, είναι σημαντικό να θυμάσαι πως ενώ είναι δυνατό να πουλήσεις έναν server στο Discord, βάση των κανονισμών της πλατφόρμας, η αγοροπωλησίες απαγορεύονται.

Συμφωνείτε ότι δεν θα τροποποιήσετε, αντιγράψετε, διανείμετε, πλαισιώσετε, αναπαράγετε, αναδημοσιεύσετε, κατεβάσετε, εμφανίσετε, δημοσιεύσετε, μεταδώσετε ή πουλάτε με οποιαδήποτε μορφή ή με οποιοδήποτε μέσο, εν όλω ή εν μέρει.

– Discord.

Στην περίπτωση όμως που ενδιαφέρεσαι να προχωρήσεις με τη πώληση του Discord server σου, θα βρεις αρκετούς ανθρώπους που αναζητάνε να αγοράσουν servers με αρκετά μέλη από μεγάλα και γνωστά forums όπως το Reddit.

7. Επωφελήσου από τις δυνατότητες του Discord Nitro

Το Discord παρέχει τα δικά του συνδρομητικά πακέτα, εκ των οποίων το ένα είναι το “Nitro”. Για μόλις 5,00$ μηνιαίως, το Discord Nitro δίνει πρόσβαση στους συνδρομητές τους σε αποκλειστικά χαρακτηριστικά όπως τα κινούμενα avatars, υψηλότερη ποιότητα στις κλήσεις για την φωνή και ορισμένα ακόμα.

Αυτό που κάνει την υπηρεσία Nitro να διαφέρει είναι πως επιτρέπει στους δημιουργούς να ξεκινήσουν να βγάζουν χρήματα από τα streams τους. Με πιο απλά λόγια, θα έχεις την δυνατότητα να παρέχεις δωρεάν περιεχόμενο στον server σου καθώς βγάζεις χρήματα από τα Nitro subscriptions. Φυσικά, θα χρειαστεί να εγγραφείς πρώτα στο Discord Partner για να μπορέσεις να βγάλεις χρήματα από το Discord Nitro.

Μόλις το κάνεις, θα μπορείς να ενεργοποιήσεις τις λειτουργίες Nitro στον server σου. Από εκεί, οι χρήστες μπορούν να εγγραφούν στην υπηρεσία Nitro του server σου και να πληρώσουν το καθορισμένο κόστος.

8. Διαχειρίσου τους Discord servers άλλων χρηστών

Η διαχείριση ενός Discord server είναι μια διαδικασία ιδιαίτερα απαιτητική, καθώς θα πρέπει να διατηρείς μια ολόκληρη κοινότητα σωστά οργανωμένη. Οι διαχειριστές των Discord servers επιλέγουν να προσλαμβάνουν άτομα ώστε να τους διαχειρίζονται γι ‘αυτούς, έτσι ώστε να μπορούν να εστιάζουν σε αυτό που έχει πραγματικά σημασία γι ‘αυτούς: Η δημιουργία νέου περιεχομένου.

Στόχος σου θα είναι να δημιουργείς μια θετική ενέργεια και να διατηρείς τις κοινότητες του server σωστά οργανωμένες. Θα έχεις την δυνατότητα να διαχειρίζεσαι τους χρήστες, μπλοκάροντας όσους δεν ακολουθούν τους κανονισμούς και παρέχοντας πληροφορίες για οτιδήποτε χρειαστούν. Επιπλέον, αν εμφανιστεί κάποιο πρόβλημα, θα πρέπει να είσαι εκεί για να το επιλύσεις.

Ο πιο εύκολος τρόπος για να βρεις μια εργασία πάνω στη διαχείριση Discord servers είναι παρέχοντας τις υπηρεσίες σου ως ελεύθερος επαγγελματίες σε πλατφόρμες όπως το UpWork και το Fiverr. Με αυτό τον τρόπο θα μπορείς να βγάζεις μέχρι και ένα σταθερό εισόδημα κάθε μήνα.

9. Κάνε εγγραφή στο Discord Partner Program

Το Πρόγραμμα Συνεργατών ανταμείβει τους καλά συντονισμένους και αφοσιωμένους servers με αναγνώριση και επιπλέον εργαλεία για να τους βοηθήσει να επενδύσουν στην κοινότητά τους. Οι αποδεκτοί servers λαμβάνουν μια πληθώρα πρόσθετων προνομίων και χαρακτηριστικών.

Οποιοσδήποτε υποβάλλει αίτηση για το Πρόγραμμα Συνεργατών Discord πρέπει να συμμορφώνεται με τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

  • Ο server θα πρέπει να είναι ενεργός τουλάχιστον 8 εβδομάδες προτού μπορέσεις να στείλεις αίτηση για να εγγραφείς στο Πρόγραμμα Συνεργατών.
  • Ο server θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 500 μέλη, ένας αριθμός ο οποίος θα σου δώσει πρόσβαση στα Server Insights στατιστικά.
  • Θα πρέπει να έχεις τουλάχιστον 50 μέλη τα οποία συνομιλούν κάθε βδομάδα στον server με άλλα μέλη.
  • Θα πρέπει να έχεις τουλάχιστον 100 εγγεγραμμένα μέλη που επισκέπτονται τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα τον server σου. Είτε βλέπουν, είτε διαβάζουν, είτε αλληλοεπιδρούν, ο αριθμός αυτός είναι βασικός.
  • Δεν θα πρέπει να χάσεις πάνω απ’ το 20% των μελών σε περίοδο 8 εβδομάδων. Αυτό δεν ισχύει για τα μέλη που εγγράφονται και διαγράφονται απευθείας.
  • Έχετε ενεργοποιημένη την Απαίτηση 2FA για Εποπτεία διακομιστών. Αυτό μπορεί να ενεργοποιηθεί μόνο από τον κάτοχο του server. Θα το βρεις στις Ρυθμίσεις διακομιστή > Εποπτεία.

Μόλις ο server σου καλύψει τις παραπάνω προϋποθέσεις, στη συνέχεια θα έχεις την δυνατότητα να εγγραφείς στο Πρόγραμμα Συνεργατών του Discord απευθείας μέσα απ’ τις ρυθμίσεις του server σου.

Συχνές ερωτήσεις για το Discord

Έχεις περισσότερες ερωτήσεις ή απορίες σχετικά με την πλατφόρμα και τις δυνατότητες που παρέχονται για ελεύθερους επαγγελματίες που θέλουν να τη μετατρέψουν σε μια πηγή εισοδήματος; Ανέφερε τες λεπτομερώς στα σχόλια στο τέλος του άρθρου.

Μπορώ να βγάλω χρήματα από το Discord;

Ναι, υπάρχουν αρκετοί τρόποι με τους οποίους μπορείς να μετατρέψεις ένα server στο Discord σε μια πηγή εισοδήματος. Παρόλα αυτά, θα πρέπει ο server να έχει χιλιάδες μέλη τα οποία θα ενδιαφερθούν να πληρώσουν για το περιεχόμενο που δημιουργείς, για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που θα προωθείς, ή με οποιαδήποτε άλλη μέθοδο προσπαθήσεις να βγάλεις χρήματα από την πλατφόρμα. Εν τέλη, οι χρήστες είναι αυτοί που θα πληρώνουν, όχι το ίδιο το Discord.

Αξίζει να ασχοληθώ με το Discord για να βγάλω χρήματα;

Εν μέρη ναι, εν μέρη όχι. Αν ξεκινάς τώρα και δεν έχεις κάποιο server με χιλιάδες μέλη, τότε θα χρειαστεί να επενδύσεις αρκετό χρόνο έως ότου καταφέρεις να δημιουργήσεις μια μεγάλη ομάδα μελών. Επιπλέον, μιας και η ίδια η πλατφόρμα δεν παρέχει monetization εργαλεία για τους δημιουργούς της, θα πρέπει να βρεις άλλους τρίτους τρόπους για να βγάζεις χρήματα.

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να βγάζω χρήματα από το Discord;

Αν και στην πραγματικότητα δεν υπάρχει “καλύτερος” τρόπος για να βγάζεις χρήματα από την πλατφόρμα, μπορείς να ασχοληθείς με το affiliate marketing, το οποίο σου επιτρέπει να βγάλεις τα πρώτα σου λεφτά εντός των πρώτων λεπτών αφότου εγγραφείς και εγκριθείς από ένα affiliate δίκτυο. Τα memberships πακέτα είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να φροντίσεις πως θα έχεις σταθερό εισόδημα, ενώ το sponsored περιεχόμενο μπορεί επίσης να αποφέρει αρκετά χρήματα.

Επιτρέπεται να πουλάω servers του Discord με χιλιάδες μέλη;

Σύμφωνα με τους όρους χρήσης και τους κανονισμούς του Discord, τα μέλη απαγορεύεται να πουλάνε τους servers τους σε άλλα μέλη. Αν και αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που έχουν πουλήσει servers, στην περίπτωση που η εταιρεία το καταλάβει, πιθανότατα να δεις και το λογαριασμό αλλά και το server που δημιούργησες να μπλοκάρονται επί αορίστου.

Παναγιώτης Σακαλάκης
Αρθρογράφος

Παναγιώτης Σακαλάκης

Ο Παναγιώτης Σακαλάκης, με βάση το Κιλκίς, είναι Web Designer & Blogger, ιδρυτής της Inkstory Ο.Ε., του TechGuides και του TechWise Insider, καθώς επίσης & Host στα «The Blogging Dispatch» & «TechGuides» Podcasts. Όποτε δεν γράφει, βρίσκεται σε κάποιο βουνό με το Hard-Trail ποδήλατο του.
Social:

Διάβασε Επίσης

Εκπτωτικά Κουπόνια & Προσφορές

50% ΕΚΠΤΩΣΗ
Hostinger
Προσφορές
Hostinger - Έως και 50% έκπτωση στο Cloud Hosting
Απέκτησε έως και 50% έκπτωση σε όλα τα Cloud Hosting...Εμφάνιση περισσότερων
Απέκτησε έως και 50% έκπτωση σε όλα τα Cloud Hosting πακέτα της Hostinger και 2 μήνες δωρεάν. Εμφάνιση λιγότερων
45% για 36 μήνες
BlueHost
BlueHost - WordPress Hosting από 2.95$
Απέκτησε έως 45% έκπτωση αποκτώντας ένα WordPress hosting...Εμφάνιση περισσότερων
Απέκτησε έως 45% έκπτωση αποκτώντας ένα WordPress hosting πακέτο για 36 μήνες. Εμφάνιση λιγότερων
69% Έκπτωση
NordVPN
Προσφορές
NordVPN - 69% έκπτωση και 3 μήνες δωρεάν
Λάβε 69% έκπτωση και 3 μήνες δωρεάν για το πλάνο των...Εμφάνιση περισσότερων
Λάβε 69% έκπτωση και 3 μήνες δωρεάν για το πλάνο των 2 ετών. Εμφάνιση λιγότερων

Σχολιάστε