Revolut Κάρτα: Τι είναι και αξίζει να ασχοληθείς το 2023;

ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ Παναγιώτης Σακαλάκης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΙΣ
Από εύκολη διαχείριση χρημάτων, μέχρι ταξιδιωτικά προνόμια και επενδύσεις, δημιουργία ενός λογαριασμού στην Revolut διαρκεί μόλις μερικά λεπτά. Δύο εβδομάδες αργότερα, θα λάβεις τη Revolut κάρτα σου για online αγορές και αναλήψεις από ΑΤΜ.
Revolut Κάρτα: Τι είναι και αξίζει να ασχοληθείς το 2023;
© Revolut

Google News

Ακολούθησε το TechGuides.gr στο Google News, ώστε να λαμβάνεις όλα τα νέα μας άρθρα απευθείας μέσα από το κινητό ή το tablet σου!

Με την Revolut θα έχεις την δυνατότητα να αποκτήσεις έναν ψηφιακό τραπεζικό λογαριασμό μέσα σε λίγα λεπτά, μια ψηφιακή και μια φυσική debit κάρτα για online αγορές και αναλήψεις από ΑΤΜ σε ολόκληρο τον κόσμο και την δυνατότητα να επενδύεις από μόλις 1.00$ σε διάφορες εταιρείες. Αλλά αξίζει να ασχοληθείς με την Revolut το 2023;

Αν έχεις ακούσει εκατοντάδες φορές την ονομασία της εταιρείας, ή γνωρίζεις ήδη ανθρώπους που χρησιμοποιούν την εφαρμογή και θέλεις να μάθεις περισσότερα γι ‘αυτήν, τότε μέσα από αυτό το άρθρο θα ρίξουμε μια ματιά στην Revolut και όλες τις υπηρεσίες που παρέχει στους πελάτες της.

Τι είναι η Revolut και τι υπηρεσίες παρέχει;

Revolut Κάρτα: Τι είναι και αξίζει να ασχοληθείς το 2023;
© Revolut

Η Revolut είναι μια εταιρεία χρηματοοικονομικής τεχνολογίας που προσφέρει μια σειρά υπηρεσιών, όπως την διαχείριση χρημάτων, τις επενδύσεις, τα ταξίδια και εκπτωτικά κουπόνια για επιλεγμένες εταιρείες. Στοχεύει στο να απλοποιήσει την online διαχείριση των χρημάτων, επιτρέποντας στον καθένα να δημιουργήσει ένα ψηφιακό τραπεζικό λογαριασμό μέσα σε μερικά μόλις λεπτά, επαληθεύοντας την ταυτότητα του με το ανέβασμα φωτογραφιών.

Ορισμένες από τις καλύτερες υπηρεσίες που παρέχει η Revolut είναι:

 • Γρήγορες και εύκολες συναλλαγές: Με τη Revolut θα έχεις την δυνατότητα να στέλνεις και να λαμβάνεις χρήματα – ασχέτως νομίσματος – από οποιαδήποτε χώρα και τράπεζα στον κόσμο. Η προμήθεια που διατηρεί η εταιρεία είναι επίσης αρκετά πιο χαμηλή από τις παραδοσιακές τράπεζες.
 • Εύκολη διαχείριση καρτών: Μέσα από τον Revolut λογαριασμό σου θα έχεις πρόσβαση σε όλες τις ψηφιακές και φυσικές σου κάρτες, ενώ σου δίνεται η δυνατότητα να εισάγεις με ευκολία τις κάρτες σου σε τρίτες εφαρμογές όπως το Google Play, το Apple Pay και το PayPal.
 • Ψηφιακή κάρτα μιας χρήσης: Αν θέλεις να διατηρείς τον τραπεζικό λογαριασμό πάντοτε ασφαλή από ψηφιακές κλοπές, τότε μπορείς να χρησιμοποιείς την ψηφιακή κάρτα μιας χρήσης που σου επιτρέπει να δημιουργείς κάθε η φορά η Revolut. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιείς αυτή την κάρτα για να εγγράφεσαι σε συνδρομητικές υπηρεσίες που απαιτούν την καταχώρηση μιας χρεωστικής κάρτας για τη δημιουργία λογαριασμού.
 • Επένδυε με ευκολία: Μέσα από την εφαρμογή της Revolut θα έχεις την δυνατότητα να ανταλλάζεις μετοχές, κρυπτονομίσματα και άλλα εμπορεύματα, ξεκινώντας από μόλις 1.00$. Θα μπορείς να κερδίζεις τόκους για τις αποταμιεύσεις σου και να λαμβάνεις αποκλειστικές ανταμοιβές και εκπτώσεις.

Έως αυτή την στιγμή που γράφεται το άρθρο, η Revolut έχει περισσότερους από 25 εκατομμύρια πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 200 χώρες. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2015 από τους Nikolay Storonsky και Vlad Yatsenko.

Τα πραγματικά οφέλη της Revolut

Οι ταξιδιώτες, οι ελεύθεροι επαγγελματίες και δημιουργοί που έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα παθητικό εισόδημα ή να βγάζουν λεφτά από το σπίτι με διάφορους τρόπους, μπορούν να επωφεληθούν εξίσου από τις υπηρεσίες της Revolut.

 • Διαφάνεια στις συναλλαγματικές ισοτιμίες: Μπορείς να ανταλλάζεις χρήματα σε 29 νομίσματα χωρίς κρυφές χρεώσεις και στην πραγματική τους συναλλαγματική ισοτιμία. Μπορείς επίσης να δεις live τις τιμές και να ρυθμίζεις συγκεκριμένες ειδοποιήσεις για τα νομίσματα που προτιμάς.
 • Έξυπνες αποταμιεύσεις και ανταμοιβές: Μπορείς να κερδίζεις τόκους για τις αποταμιεύσεις σου, να λαμβάνεις επιστροφές χρημάτων και εκπτώσεις από τις αγαπημένες σου επωνυμίες, και να συγκεντρώνεις τα ρέστα απ’ τις συναλλαγές σου για να εξοικονομήσεις ακόμα περισσότερα χρήματα.
 • Επενδύσεις: Μπορείς να ανταλλάζεις μετοχές, κρυπτονομίσματα και εμπορεύματα με χαμηλές προμήθειες και από μόλις $1.00. Μπορείς επίσης να λαμβάνεις συναλλαγές μετοχών χωρίς προμήθεια κάθε μήνα με τυπικό πρόγραμμα.
 • Ταξιδιωτικά προνόμια: Θα πληρώνεις στο εξωτερικό ως ντόπιος χωρίς επιπλέον χρεώσεις συναλλαγών για χώρες του εξωτερικού. Επιπλέον, θα απολαμβάνεις έξτρα προσφορές, μειώσεις και έως και 10% επιστροφής χρημάτων για ορισμένα καταλύματα.
 • Εργαλεία διαχείρισης χρημάτων: Θα έχεις την δυνατότητα να παρακολουθείς τις δαπάνες ανά κατηγορία, να ορίζεις προϋπολογισμούς και στόχους, να στέλνεις και να ζητάς χρήματα εύκολα και γρήγορα, και να διαχειρίζεσαι τις συνδρομές σου μέσα από ένα περιβάλλον.

Πόσο ασφαλής είναι η Revolut;

Revolut Κάρτα: Τι είναι και αξίζει να ασχοληθείς το 2023;
© Revolut

Όπως μπορείς να υποθέσεις, μια τόσο πασίγνωστη εφαρμογή δε θα μπορούσε παρά να λαμβάνει τις ύψιστες ελάχιστες απαιτήσεις για τη διατήρηση της ασφάλειας και του απορρήτου των πελατών της. Η Revolut λαμβάνει σοβαρά υπόψη την ασφάλεια και έχει πολλά μέτρα για την προστασία των χρημάτων και των δεδομένων των πελατών της.

Μερικές από τις δυνατότητες ασφάλειας που προσφέρει η Revolut είναι:

 • Ελεγχόμενες τράπεζες: Η Revolut διατηρεί τα χρήματα σου σε ελεγχόμενες τράπεζες μέχρι να τα εξοφλήσεις, όπως απαιτείται από το νόμο και από τον κανονισμό FCA.
 • Βραβευμένα συστήματα ασφαλείας: Η Revolut παρακολουθεί τον λογαριασμό σου για ύποπτες συναλλαγές, κρυπτογραφεί τα στοιχεία της κάρτας σου και ζητά επιπλέον επαλήθευση για την αποφυγή απάτης.
 • Ρυθμίσεις ασφαλείας καρτών: Μπορείς να ελέγξεις την ασφάλεια των καρτών σου από την εφαρμογή της Revolut, όπως τη δέσμευση και την αποδέσμευση της κάρτας, την ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση ανέπαφων πληρωμών, τις αναλήψεις από ΑΤΜ, τις διαδικτυακές πληρωμές και τις πληρωμές μέσω debit. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις την ασφάλεια βάσει τοποθεσίας και τις εικονικές κάρτες μιας χρήσης για ηλεκτρονικές σου αγορές.

Σε αντίθεση με αρκετές παραδοσιακές τράπεζες οι οποίες δεν παρέχουν απολύτως καμία ασφάλεια μέσα από τις εφαρμογές τους, η Revolut σου δίνει όλες τις λειτουργίες και τις δυνατότητες για να ασφαλίζεις τις φυσικές και ψηφιακές σου κάρτες με λίγα μόλις πατήματα.

Επιπλέον, όσο δεν χρησιμοποιείς την Revolut κάρτα σου, μπορείς να απενεργοποιείς τις online ή ανέπαφες πληρωμές της, ώστε να μην μπορεί κανείς να ξοδέψει τα χρήματα που έχεις στην περίπτωση που πάρει την κάρτα σου.

Πως μπορώ να βγάλω μια Revolut κάρτα;

Για να μπορέσεις να βγάλεις μια φυσική Revolut κάρτα θα πρέπει πρώτα να δημιουργήσεις ένα λογαριασμό στην ιστοσελίδα της εταιρείας και στη συνέχεια να κατεβάσεις και να συνδεθείς στην εφαρμογή για Android ή iOS. Μόλις ολοκληρώσεις την εγγραφή του λογαριασμού σου, θα σου δοθεί η δυνατότητα να ξεκινήσεις την διαδικασία της φυσικής debit κάρτας σου.

Για να βγάλεις μια Revolut κάρτα, ακολούθησε τα εξής βήματα:

 1. Δημιούργησε ένα λογαριασμό στην Revolut και κατέβασε την εφαρμογή για Android ή iOS συσκευές.
 2. Κάνε κλικ στο κουμπί “Get Started” και στη συνέχεια πρόσθεσε τον αριθμό τηλεφώνου σου, τη διεύθυνση του email σου και άλλες προσωπικές πληροφορίες που θα σου ζητηθούν.
 3. Επαλήθευσε τα στοιχεία και την ηλικία σου ανεβάζοντας μια φωτογραφία (μπροστά και πίσω) της ταυτότητας, του διαβατηρίου ή της άδειας οδήγησης σου.
 4. Επέλεξε ένα από τα διαθέσιμα συνδρομητικά πακέτα της Revolut (παρέχεται φυσικά και δωρεάν πακέτο το οποίο μπορείς να επιλέξεις).
 5. Κατέθεσε τα πρώτα χρήματα στον Revolut λογαριασμό σου, με τα στοιχεία που θα σου δοθούν. Τα χρήματα θα παραμείνουν στον λογαριασμό σου, αλλά μια κατάθεση είναι απαραίτητη για να ξεκινήσεις.
 6. Μόλις η κατάθεση ολοκληρωθεί, θα εμφανιστούν τα βήματα για να ξεκινήσεις την διαδικασία ώστε να αποκτήσεις την πρώτη σου φυσική Revolut κάρτα. Αν επέλεξες το δωρεάν πακέτο, τότε η κάρτα θα σου κοστίζει μερικά χρήματα. Εναλλακτικά, θα μπορείς να μορφοποιήσεις την κάρτα σου ή να λάβεις μια premium ανάλογα με το συνδρομητικο πακέτο που επέλεξες.

Σημείωση: Από την στιγμή της ολοκλήρωσης της αίτησης, η νέα Revolut κάρτα σου θα φτάσει στην πόρτα σου σε περίπου 2 εβδομάδες.

Έως ότου ολοκληρωθεί η διαδικασία και φτάσει η φυσική Revolut κάρτα στα χέρια σου, μπορείς να χρησιμοποιείς την ψηφιακή κάρτα που σου παρέχεται για να ολοκληρώνεις τις online αγορές σου, ή ακόμα και να πληρώνεις ανέπαφα σε όλα τα τοπικά καταστήματα που υποστηρίζουν τις ανέπαφες πληρωμές μέσω NFC.

Revolut Review 2023: Πλεονεκτήματα και Μειονεκτήματα

Revolut Κάρτα: Τι είναι και αξίζει να ασχοληθείς το 2023;
Revolut Κάρτα Τι είναι και αξίζει να ασχοληθείς το 2023 jpeg

Από εύκολη διαχείριση χρημάτων, μέχρι ταξιδιωτικά προνόμια και επενδύσεις, δημιουργία ενός λογαριασμού στην Revolut διαρκεί μόλις μερικά λεπτά. Δύο εβδομάδες αργότερα, θα λάβεις τη Revolut κάρτα σου για online αγορές και αναλήψεις από ΑΤΜ.

Product Brand: Revolut

Editor's Rating:
4.6

Pros

 • Μπορείς να στείλεις εύκολα και γρήγορα χρήματα σε πολλαπλά διαφορετικά νομίσματα χωρίς κρυφές χρεώσεις.
 • Μπορείς να επενδύεις με ευκολία από μόλις 1.00$ και να αγοράζεις κρυπτονομίσματα.
 • Παρέχονται συνδρομητικά πακέτα για κάθε ανάγκη, ιδανικά ιδίως για ταξιδιώτες, εκ των οποίων και ένα δωρεάν.
 • Η Revolut κάρτα υποστηρίζεται από κάθε γνωστή εφαρμογή, όπως από το Google Pay και Apple Pay.
 • Μπορείς να δημιουργήσεις ένα λογαριασμό σε λίγα μόλις λεπτά.

Cons

 • Η τεχνική υποστήριξη παρέχεται μόνο μέσω της εφαρμογής και πολλές φορές καθυστερούν αρκετά έως ότου σε εξυπηρετήσουν.
 • Θα πρέπει να πληρώνεις μια προμήθεια που κρατάει η εκατοστέ τράπεζα κάθε φορά που θα κάνεις ανάληψη χρημάτων.
 • Για να αποκτήσεις μια Premium ή Metal Revolut κάρτα θα πρέπει να πληρώνεις το ανάλογο μηνιαίο συνδρομητικό πακέτο.
Παναγιώτης Σακαλάκης
Αρθρογράφος

Παναγιώτης Σακαλάκης

Ο Παναγιώτης Σακαλάκης, με βάση το Κιλκίς, είναι Web Designer & Blogger, ιδρυτής της Inkstory Ο.Ε. & Host στα «The Blogging Dispatch» & «TechGuides» Podcasts. Όποτε δεν γράφει, βρίσκεται σε κάποιο βουνό με το Hard-Trail ποδήλατο του.
Social:

Διάβασε Επίσης

Σχολιάστε