Ελληνική Τηλεόραση: 45 Κανάλια για live TV από υπολογιστή

ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ Παναγιώτης Σακαλάκης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΙΣ
Πως να παρακολουθείς ελληνική τηλεόραση νόμιμα και δωρεάν από τον υπολογιστή, το κινητό ή το tablet σου. Επιπλέον, όλες οι ιστοσελίδες και οι streaming υπηρεσίες με ελληνικά κανάλια.
Πως να παρακολουθείς Ελληνική Τηλεόραση online (2023)
© Pavel Danilyuk στο Pexels.

Google News

Ακολούθησε το TechGuides.gr στο Google News, ώστε να λαμβάνεις όλα τα νέα μας άρθρα απευθείας μέσα από το κινητό ή το tablet σου!

Υπάρχουν εκατοντάδες τρόποι για να παρακολουθείς τις αγαπημένες σου ταινίες και σειρές από τον υπολογιστή, όπως με streaming υπηρεσίες σαν το Netflix και το Disney Plus. Αλλά τι γίνεται όταν θέλεις να παρακολουθήσεις live ελληνική τηλεόραση, επιλέγοντας τα ίδια κανάλια που έχεις και στη τηλεόραση;

Αν και δεν υπάρχει κάποια εφαρμογή ή πλατφόρμα που να παρέχει αυτή την στιγμή την δυνατότητα να παρακολουθείς όλα τα κανάλια από ένα περιβάλλον, σχεδόν κάθε τηλεοπτικό κανάλι παρέχει το δικό του web player για να παρακολουθείς live τη ροή του. Για να μην κάθεσαι και ψάχνεις κάθε φορά την ιστοσελίδα του κάθε καναλιού, θα βρεις όλα τα διαθέσιμα κανάλια στη συνέχεια του άρθρου.

Ελληνική Τηλεόραση: Όλα τα Ελληνικά Κανάλια (συν Κυπριακά)

Όλοι οι σύνδεσμοι οδηγούν στις επίσημες ιστοσελίδες των τηλεοπτικών καναλιών, έτσι ώστε να απολαμβάνεις πραγματική ροή σε ζωντανό χρόνο. Στην περίπτωση που κάποιος πάψει να λειτουργεί, μη διστάσεις να το αναφέρεις στα σχόλια στο τέλος του άρθρου, έτσι ώστε να διατηρείται το περιεχόμενο πάντα ανανεωμένο.

Ελληνικά Κανάλια

 1. STAR
 2. ANT1
 3. MEGA
 4. ALPHA
 5. ΣΚΑΪ
 6. ΕΡΤ1
 7. ΕΡΤ2
 8. ΕΡΤ3
 9. ΕΡΤ Sports 1
 10. ΕΡΤ World
 11. Open Beyond
 12. ΒΟΥΛΗ
 13. ACTION 24
 14. ΙΟΝΙΑΝ TV
 15. OMEGA TV
 16. ΚΡΗΤΗ TV
 17. BLUE SKY
 18. TV 100
 19. ΚΟΝΤΡΑ
 20. Extra
 21. Νέο Epsilon
 22. One Channel
 23. AlertTV
 24. High TV
 25. CRETA
 26. Βεργίνα TV
 27. ΣΑΤ TV
 28. ΑΙΓΑΙΟ TV
 29. START MEDIA

Κυπριακά Κανάλια

Άλλα Ελληνικά Κανάλια

Ελληνική Τηλεόραση μέσω του EON TV

EON TV
Η σελίδα σύνδεσης στην ιστοσελίδα του EON TV.

Αν είσαι συνδρομητής σε κάποια από τις υπηρεσίες της Wind / NOVA και έχεις πρόσβαση στο EON TV, τότε μπορείς να απολαμβάνεις όλα τα ελληνικά κανάλια από τον υπολογιστή, το smartphone και το tablet σου, όπου κι αν βρίσκεσαι. Όλοι οι συνδρομητές έχουν το δικό τους username και password για να συνδεθούν στο EON TV λογαριασμό τους και, όπως και άλλες streaming υπηρεσίες, έτσι τώρα μπορείς να συνδέεσαι από διαφορετικές συσκευές.

Το πρώτο πράγμα που θα χρειαστεί να κάνεις είναι να αποφασίσεις από που θα χρησιμοποιείς το EON TV. Η streaming υπηρεσία είναι διαθέσιμη μέσω της ιστοσελίδας της https://eon.tv/login, καθώς επίσης και ως εφαρμογή:

Μόλις συνδεθείς στο λογαριασμό σου, στη συνέχεια θα έχεις on-demand πρόσβαση σε όλα τα ελληνικά κανάλια και τα συνδρομητικά κανάλια που περιλαμβάνονται. Επιπλέον, θα έχεις την δυνατότητα να παρακολουθήσεις προηγούμενες προβολές που μπορεί να έχασες, ενώ θα έχεις πρόσβαση στο κατάλογο με όλες τις διαθέσιμες ταινίες, τις σειρές και τα ντοκιμαντέρ.

Ελληνική Τηλεόραση μέσω του COSMOTE TV

Ελληνική Τηλεόραση μέσω του COSMOTE TV
Ορισμένα από τα διαθέσιμα ελληνικά κανάλια στο COSMOTE TV.

Αν έχεις κάποιο από τα συνδρομητικά πακέτα της COSMOTE και έχεις πρόσβαση στο COSMOTE TV, τότε με τα στοιχεία του λογαριασμού σου θα έχεις την δυνατότητα να απολαμβάνεις όλες τις αγαπημένες σου εκπομπές, σειρές, ταινίες, αγώνες και αθλήματα, καθώς επίσης και τις αθλητικές αναμετρήσεις τόσο σε live ροή, όσο από τις εκπομπές που προβλήθηκαν τις 7 προηγούμενες ημέρες.

Η COSMOTE TV παρέχει on-demand περιεχόμενο και όπως και το EON TV, έτσι και τώρα μας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσουμε πρόσβαση σε όλα τα ελληνικά κανάλια από το πρόγραμμα περιήγησης μας, με τη χρήση της ιστοσελίδας https://www.cosmotetvott.gr.

Από εκεί, απλά κάνε σύνδεση και θα αποκτήσεις πρόσβαση σε όλο το κατάλογο του COSMOTE TV, ώστε να απολαμβάνεις τόσο ελληνική τηλεόραση, όσο και άλλες ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ, αθλητικά και πολλά ακόμα.

Μπορείς επίσης να κατεβάσεις την εφαρμογή της COSMOTE TV για ελληνική τηλεόραση στο κινητό και το tablet σου:

Σε αντίθεση με το EON TV που παρέχει και εφαρμογή για τα Windows μέσω του Microsoft Store, το COSMOTE TV είναι διαθέσιμο αποκλειστικά από την ιστοσελίδα του και δεν παρέχεται κάποιο λογισμικό για το λειτουργικό σύστημα.

Παναγιώτης Σακαλάκης
Αρθρογράφος

Παναγιώτης Σακαλάκης

Ο Παναγιώτης Σακαλάκης, με βάση το Κιλκίς, είναι Web Designer & Blogger, ιδρυτής της Inkstory Ο.Ε., του TechGuides και του TechWise Insider, καθώς επίσης & Host στα «The Blogging Dispatch» & «TechGuides» Podcasts. Όποτε δεν γράφει, βρίσκεται σε κάποιο βουνό με το Hard-Trail ποδήλατο του.
Social:

Διάβασε Επίσης

Σχολιάστε