Sport Zone: Δωρεάν Live Αγώνες Ποδοσφαίρου & Μπάσκετ

ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ Παναγιώτης Σακαλάκης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΙΣ
Το Sport Zone αποτελεί μια απ' τις top εφαρμογές με δωρεάν live αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις και άλλων αθλημάτων. Αλλά είναι νόμιμη η εφαρμογή και αξιόπιστη για να την εγκαταστήσεις στις συσκευές σου;
Sport Zone: Δωρεάν Live Αγώνες Ποδοσφαίρου & Μπάσκετ
© JESHOOTS.com στο Pexels.

Google News

Ακολούθησε το TechGuides.gr στο Google News, ώστε να λαμβάνεις όλα τα νέα μας άρθρα απευθείας μέσα από το κινητό ή το tablet σου!

Για ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων, το Sport Zone παραμένει μέχρι και σήμερα μια απ’ τις καλύτερες εφαρμογές με δωρεάν live αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις, μεταξύ άλλων αθλημάτων. Αλλά τι ακριβώς συμβαίνει με την συγκεκριμένη εφαρμογή και τι πρέπει να γνωρίζεις προτού εγκαταστήσεις το Sport Zone στην συσκευή σου;

Τι είναι το Sport Zone;

Το Sport Zone είναι μια δωρεάν εφαρμογή η οποία επιτρέπει στον καθένα να την κατεβάσει, να την εγκαταστήσει και στη συνέχεια να παρακολουθεί ορισμένους απ’ τους γνωστότερους αγώνες αθλημάτων εντελώς δωρεάν και σε πραγματική μετάδοση. Επιπλέον, η εφαρμογή έχει οργανωμένα όλα τα αθλήματα σε διαφορετικές στήλες, επιτρέποντας στον χρήστη να επιλέξει ποιον live αγώνα θέλει να δει εκείνη την στιγμή.

Σε αντίθεση με άλλες αντίστοιχες αλλά συνδρομητικές υπηρεσίες, τα κανάλια και οι ροές μετάδοσης του Sport Zone πολλές φορές διακόπτονται ή δεν λειτουργούν εξ αρχής. Αυτό είναι ένα συχνό πρόβλημα το οποίο γνωρίζουν ήδη οι τακτικοί χρήστες της εφαρμογής. Το Sport Zone δεν είναι επίσης διαθέσιμο για ένα σχετικά μεγάλο εύρος συσκευών, που σημαίνει πως εάν η συσκευή δεν λειτουργεί στην Android συσκευή σου, τότε δεν υπάρχουν άλλες εναλλακτικές που μπορείς να δοκιμάσεις.

Είναι οι δωρεάν live αγώνες στο Sport Zone παράνομοι;

Μιας και το μεγαλύτερο ποσοστό των υπηρεσιών με live αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και άλλων αθλημάτων τείνουν να είναι συνδρομητικές, πως γίνεται το Sport Zone να παρέχει όλες αυτές τις ροές μετάδοσης εντελώς δωρεάν;

Στην πραγματικότητα, οτιδήποτε παρακολουθείς το οποίο εκπέμπεται από συνδρομητικά κανάλια, είναι παράνομο.

Αυτό σημαίνει πως τόσο η ίδια η εφαρμογή όσο και οι χρήστες που την χρησιμοποιούν παρανομούν σε έναν τεράστιο αριθμό χωρών, συμπεριλαμβανομένων και της Ελλάδας. Με όλα αυτά κατά νου, εάν αποφασίσεις να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή για να παρακολουθείς δωρεάν live αγώνες, το κάνεις υπό τη δική σου ευθύνη.

Είναι το Sport Zone ασφαλής εφαρμογή;

Η εφαρμογή του Sport Zone δεν παρέχεται μέσω του Google Play Store, και αυτό συμβαίνει επειδή δεν έχει τα απαραίτητα πνευματικά δικαιώματα για να προσφέρει τους live αγώνες στους χρήστες του. Έτσι, όσοι επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή θα πρέπει να την κατεβάσουν από μια τρίτη ιστοσελίδα, η οποία σε καμία περίπτωση δεν τους εγγυάται καμία ασφάλεια.

Με πιο απλά λόγια, το Sport Zone δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί ως μια ασφαλής εφαρμογής, ενώ δεν γνωρίζουμε τι υπάρχει μέσα στον κώδικα της εφαρμογής και αν με τη χρήση της ερχόμαστε αντιμέτωποι με κακόβουλο λογισμικό, malware, spyware ή κάποιο keylogger το οποίο διατηρεί τα προσωπικά μας δεδομένα και τους κωδικούς πρόσβασης εκατοντάδων λογαριασμών μας.

Έχοντας ωστόσο δει αρκετούς ανθρώπους να χρησιμοποιούν την εφαρμογή για περισσότερα από δύο χρόνια τώρα χωρίς να έχουν γίνει θύματα κλοπής ή να έχουν εντοπίσει κάποιον ιό στις συσκευές τους, δεν υπάρχει κάποια κακόβουλη αναφορά που θα μπορούσα να παρέχω στη προκειμένη περίπτωση. Ωστόσο, καθένας μπορεί να την χρησιμοποιήσει υπό τη δική του ευθύνη.

Πως μπορώ να κατεβάσω το Sport Zone στο κινητό μου;

Όπως προαναφέρθηκε, το Sport Zone δεν υπάρχει ως εφαρμογή στο Google Play Store, και ως εκ τούτου οι χρήστες θα πρέπει να αναζητήσουν για μια ασφαλή τρίτη ιστοσελίδα ώστε να το κατεβάσουν και να το χρησιμοποιήσουν. Παρόλα αυτά, καμία πηγή απ’ τις διαθέσιμες πηγές που παρέχονται δεν μπορεί να θεωρηθεί πλήρως αξιόπιστη.

Η APK (για Android) έκδοση της εφαρμογής υπάρχει εδώ και μερικά χρόνια στο Mega, κάνε κλικ στο κουμπί παρακάτω για να μεταφερθείς στην ιστοσελίδα και να κατεβάσεις το Sport Zone (δεν χρειάζεται να δημιουργήσεις λογαριασμό ή να πληρώσεις για να το κατεβάσεις και να το εγκαταστήσεις).

Πως να παρακολουθώ live αγώνες νόμιμα και με ασφάλεια;

Εάν το γεγονός πως οι live αγώνες που προβάλλονται μέσω του Sport Zone σε επηρεάζει και ενδιαφέρεσαι για την ασφάλεια, την ιδιωτικότητα και το απόρρητο σου, τότε υπάρχουν αρκετές ιστοσελίδες και συνδρομητικές υπηρεσίες από τις οποίες έχεις την δυνατότητα να παρακολουθείς τους αγαπημένους σου live αγώνες.

Για να παραμένεις πάντοτε ασφαλής καθώς σερφάρεις στο διαδίκτυο, συνδέεσαι σε δημόσια αναξιόπιστα δίκτυα ή θέλεις να αποκτάς πρόσβαση σε εφαρμογές και ιστοσελίδες χωρίς να αφήνεις πίσω σου ψηφιακά αποτυπώματα, τότε μπορείς να χρησιμοποιείς VPN υπηρεσίες για να κάνεις αλλαγή της διεύθυνσης IP και να κρυπτογραφείς τη σύνδεση σου με ένα κλικ, σε υπολογιστές και κινητά.

Χρησιμοποίησε VPN υπηρεσίες όπως η NordVPN για να σερφάρεις με ασφάλεια και να έχεις πρόσβαση σε όλο το αποκλεισμένο περιεχόμενο.

Εναλλακτικά, ρίξε μια ματιά στα παρακάτω άρθρα, τα οποία περιλαμβάνουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους live αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ, Formula 1, μεταξύ άλλων:

Κάποιοι τρόποι σου παρέχουν δωρεάν πρόσβαση σε όλες τις live αναμεταδόσεις, ενώ άλλοι απαιτούν να αποκτήσεις πρώτα ένα συνδρομητικό πακέτο. Σε κάθε περίπτωση, είναι ασφαλείς και προτείνονται για ύψιστη ασφάλεια και ιδιωτικότητα.

Παναγιώτης Σακαλάκης
Αρθρογράφος

Παναγιώτης Σακαλάκης

Ο Παναγιώτης Σακαλάκης, με βάση το Κιλκίς, είναι Web Designer & Blogger, ιδρυτής της Inkstory Ο.Ε. & Host στα «The Blogging Dispatch» & «TechGuides» Podcasts. Όποτε δεν γράφει, βρίσκεται σε κάποιο βουνό με το Hard-Trail ποδήλατο του.
Social:

Διάβασε Επίσης

Video Thumbnail: Xiaomi 13 Lite Review: Τα θετικά, τα αρνητικά και η κάμερα

Xiaomi 13 Lite Review

Τα θετικά, τα αρνητικά και η κάμερα.

Το Xiaomi 13 Lite είναι ένα κομψό, μοντέρνο και προσεγμένο smartphone μεσαίας κατηγορίας.

Διάβασε το review (φωτογραφίες και βίντεο)..

Σχολιάστε