Πως να παρακολουθείς τηλεόραση στον υπολογιστή (2024)

ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ Παναγιώτης Σακαλάκης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΙΣ
Όλα τα επίσημα ελληνικά και ξένα κανάλια, οργανωμένα μέσα σε δύο λίστες, έτσι ώστε να παρακολουθείς με ευκολία τηλεόραση στον υπολογιστή, το laptop, το κινητό ή το tablet σου.
Πως να παρακολουθείς τηλεόραση στον υπολογιστή (2023)
© lorencia Viadana στο Unsplash.

Google News

Ακολούθησε το TechGuides.gr στο Google News, ώστε να λαμβάνεις όλα τα νέα μας άρθρα απευθείας μέσα από το κινητό ή το tablet σου!

Έως και αυτή την στιγμή, τα περισσότερα ελληνικά κανάλια σου δίνουν την δυνατότητα να παρακολουθείς live εντελώς δωρεάν τις εκπομπές τους από τον υπολογιστή σου μέσω των ιστοσελίδων τους. Είτε θέλεις να παρακολουθείς τηλεόραση στον υπολογιστή, είτε στο κινητό ή το tablet, μέσα από αυτό το άρθρο θα δούμε τις καλύτερες ιστοσελίδες για να παρακολουθείς live τηλεόραση στον υπολογιστή.

Δεν χρειάζεται να κατεβάσεις κάποια εφαρμογή, να εγκαταστήσεις και να ρυθμίσεις κάποιο πρόγραμμα, ή να μπεις σε οποιαδήποτε αγγαρεία. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις το κανάλι που θέλεις να παρακολουθήσεις και στη συνέχεια να κάνεις κλικ για να ξεκινήσει να παίζει η live ροή του καναλιού.

Στην περίπτωση που κάποιο από τα παρακάτω κανάλια δεν λειτουργεί, μπορείς να το αναφέρεις στα σχόλια στο τέλος του άρθρου. Θα χαρώ επίσης να δω προτάσεις για ιστοσελίδες που δεν υπάρχουν καταχωρημένες στην παρακάτω λίστα. Αν χρησιμοποιείς κάποια adblock επέκταση για τον αποκλεισμό διαφημίσεων, τότε δοκίμασε να το απενεργοποιήσεις σε όποιες ιστοσελίδες δεν φορτώνει ο web player.

Ελληνικά Κανάλια

Ξένα Κανάλια

Ενδιαφέρεσαι να παρακολουθείς τα αγαπημένα σου αθλήματα; Διάβασε τον οδηγό για το πως να παρακολουθείς δωρεάν live αγώνες. Μήπως είσαι οπαδός της Formula 1 ή λατρεύεις το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ; Αν ναι, τότε διάβασε τον οδηγό για το πως να βλέπεις live αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ και F1.

Θα βρεις επίσης εκατοντάδες κανάλια τα οποία παρέχουν live τη ροή τους μέσω του YouTube. Πολλά από αυτά αποτελούν Ευρωπαϊκές επιλογές, με αρκετά Αμερικανικά κανάλια να είναι επίσης διαθέσιμα. Οτιδήποτε κι αν θέλεις να αναζητήσεις, μπορείς είτε να επιλέξεις από τα φίλτρα της αναζήτησης να εμφανίζονται μόνο τα live βίντεο, είτε να βάλεις στο τέλος “live feed”.

Παναγιώτης Σακαλάκης
Αρθρογράφος

Παναγιώτης Σακαλάκης

Ο Παναγιώτης Σακαλάκης, με βάση το Κιλκίς, είναι Web Designer & Blogger, ιδρυτής της Inkstory Ο.Ε., του TechGuides και του TechWise Insider, καθώς επίσης & Host στα «The Blogging Dispatch» & «TechGuides» Podcasts. Όποτε δεν γράφει, βρίσκεται σε κάποιο βουνό με το Hard-Trail ποδήλατο του.
Social:

Διάβασε Επίσης

Σχολιάστε