Ταινίες Online: 10 Ιστοσελίδες με δωρεάν ταινίες και σειρές

ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ Παναγιώτης Σακαλάκης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΙΣ
Οι γνωστότερες ιστοσελίδες για να παρακολουθείς ταινίες online, εντελώς δωρεάν και με ελληνικούς υπότιτλους.
Ταινίες Online: Ιστοσελίδες με δωρεάν ταινίες και σειρές
© Adrian Swancar στο Unsplash.

Google News

Ακολούθησε το TechGuides.gr στο Google News, ώστε να λαμβάνεις όλα τα νέα μας άρθρα απευθείας μέσα από το κινητό ή το tablet σου!

Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να παρακολουθείς τις αγαπημένες σου ταινίες και σειρές online. Από ιστοσελίδες με δωρεάν online ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους, streaming πλατφόρμες που παρέχουν ύψιστης ποιότητας περιεχόμενο μέχρι και μέσω λογισμικών όπως το Kodi, οι επιλογές είναι πολλές.

Ιστοσελίδες με απευθείας ταινίες online

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζεις πως το μεγαλύτερο ποσοστό των παρακάτω ιστοσελίδων περιλαμβάνει περιεχόμενο το οποίο και φιλοξενείται σε τρίτες πλατφόρμες. Αυτό σημαίνει πως όχι μόνο το προβάλλουν παράνομα, αλλά οι ιστοσελίδες δεν πρέπει να θεωρούνται ποτέ αξιόπιστες και ασφαλείς, μιας και ποτέ δεν μπορείς να γνωρίζεις για την αξιοπιστία τους.

Με όλα αυτά κατά νου, παρακάτω θα βρεις μια λίστα με τις καλύτερες ιστοσελίδες που παρέχουν δωρεάν σειρές, ντοκιμαντέρ, παιδικά και ταινίες online.

  1. Xrysoi.pro – Παρέχεται μια ποικιλία από ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ και ταινίες κινουμένων σχεδίων. Όλοι οι σύνδεσμοι οδηγούν σε τρίτες πλατφόρμες που φιλοξενούν το περιεχόμενο, ενώ όλο έρχεται με ενσωματωμένους ελληνικούς υπότιτλους.
  2. Tenies-online.best – Με μια πληθώρα επιλογών, η συγκεκριμένη ιστοσελίδα σου επιτρέπει να παρακολουθείς τις ταινίες και τις σειρές απευθείας από την ίδια σελίδα και όχι κάνοντας ανακατεύθυνση σε τρίτη ιστοσελίδα. Παρόλα αυτά, το περιεχόμενο φιλοξενείται από τρίτες πλατφόρμες.
  3. Tainiesonline.top – Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα έρχεται με ένα μοντέρνο και προσεγμένο σχεδιασμό που έχει να θυμίσει πολλά από Netflix. Περιλαμβάνει μια πληθώρα επιλογών και οι players βρίσκονται εντός της ιστοσελίδας. Επιπλέον, εάν αφήσεις μια ταινία στη μέση, μπορείς να επιστρέψεις και να επιλέξεις να συνεχίσεις ακριβώς από το σημείο που έμεινες.
  4. Gamatotv.info – Εάν ο σχεδιασμός της συγκεκριμένης ιστοσελίδας δεν κουράσει τα μάτια και τα χέρια σου, τότε θα βρεις μια μεγάλη γκάμα από ταινίες και σειρές με ελληνικούς υπότιτλους (όλα εκ των οποίων μεταφέρουν σε τρίτες πλατφόρμες).
  5. Gamatomovies.info – Το καλό με την συγκεκριμένη ιστοσελίδα είναι πως σου παρέχει συνήθως πολλαπλές διαφορετικές πλατφόρμες για να παρακολουθήσεις μια ταινία ή ένα επεισόδιο σειράς, πράγμα που σημαίνει πως εάν δεν λειτουργεί κάποια, τότε θα έχεις και μια εναλλακτική.
  6. Voody-online.com – Άλλη μια ιστοσελίδα με ιδιαίτερα μπόλικο περιεχόμενο η οποία περιλαμβάνει τους players εντός των σελίδων τους.

Μπορείς να αντιγράψεις τις παραπάνω ονομασίες και να τις κάνεις επικόλληση στην Google, την Bing ή τη μπάρα URL διευθύνσεων του web browser σου. Δυστυχώς, αποφεύγω να βάζω συνδέσμους προς τέτοιες ιστοσελίδες στο blog μου.

Προγράμματα και εφαρμογές με δωρεάν ταινίες online

Εκτός από τις παραπάνω κλασικές ιστοσελίδες, εάν θέλεις έναν πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο για να παρακολουθείς ταινίες και σειρές, τότε μπορείς να δοκιμάσεις ορισμένες streaming υπηρεσίες. Με πιο απλά λόγια, οι παρακάτω υπηρεσίες είναι σαν το Netflix, αλλά παρέχονται εντελώς δωρεάν και περιλαμβάνουν αρκετό υλικό.

  • Ertflix.gr – Το ERTFLIX είναι μια ελληνική streaming υπηρεσία η οποία παρέχεται εντελώς δωρεάν και λειτουργεί τόσο μέσω των εφαρμογών που παρέχονται για κινητά και τηλεοράσεις, όσο και μέσω του web browser σου. Όλο το περιεχόμενο που φιλοξενείται στην υπηρεσία είναι νόμιμο.
  • Stremio.com – Το Stremio από μόνο του ως εφαρμογή δεν είναι παράνομη, αλλά μπορεί να γίνει ανάλογα με τις επεκτάσεις που θα επιλέξεις να εγκαταστήσεις. Πολλές από αυτές, σου δίνουν πρόσβαση σε καταλόγους με χιλιάδες ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ και παιδικά. Επιπλέον, παρέχονται και υπότιτλοι σε διαφορετικές γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων και των ελληνικών.

Υπάρχουν φυσικά και εκατοντάδες άλλες ιστοσελίδες, εφαρμογές και άλλου είδους λογισμικών που σου δίνουν την δυνατότητα να παρακολουθείς ταινίες online εντελώς δωρεάν. Παρόλα αυτά, οι πιο αξιόπιστες και αυτές με τις λιγότερες διαφημίσεις, τους μικρότερους περιορισμούς και με το περισσότερο περιεχόμενο είναι αναμφισβήτητα οι παραπάνω.

Αν ψάχνεις για τηλεόραση μέσω του υπολογιστή, laptop ή κινητού σου, τότε ρίξε μια ματιά στο προηγούμενο άρθρο με τίτλο “Ελληνική Τηλεόραση: 45 Κανάλια για live ροή από υπολογιστή“.

Εάν έχεις να προτείνεις κάποια ιστοσελίδα, τότε θα χαρώ να την δω στα σχόλια στο τέλος του άρθρου!

Παναγιώτης Σακαλάκης
Αρθρογράφος

Παναγιώτης Σακαλάκης

Ο Παναγιώτης Σακαλάκης, με βάση το Κιλκίς, είναι Web Designer & Blogger, ιδρυτής της Inkstory Ο.Ε. & Host στα «The Blogging Dispatch» & «TechGuides» Podcasts. Όποτε δεν γράφει, βρίσκεται σε κάποιο βουνό με το Hard-Trail ποδήλατο του.
Social:

Διάβασε Επίσης

Video Thumbnail: Xiaomi 13 Lite Review: Τα θετικά, τα αρνητικά και η κάμερα

Xiaomi 13 Lite Review

Τα θετικά, τα αρνητικά και η κάμερα.

Το Xiaomi 13 Lite είναι ένα κομψό, μοντέρνο και προσεγμένο smartphone μεσαίας κατηγορίας.

Διάβασε το review (φωτογραφίες και βίντεο)..

Σχολιάστε