Η κατασκευή ιστοσελίδων πιο εύκολη από ποτέ άλλοτε!

Έχεις ήδη ιστοσελίδα αλλά χρειάζεσαι κάποιον να τη βελτιστοποιήσει, να κάνει τις βασικές αλλαγές που χρειάζεσαι και να έχεις πάντοτε τεχνική υποστήριξη για οτιδήποτε χρειάζεσαι; Αναλαμβάνω και υπάρχουσες WordPress ιστοσελίδες.

👋 ΟΙ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΟΥΛΕΙΣ ΜΟΥ

Δημιουργώντας μοντέρνες, προσεγμένες & ελκυστικές ιστοσελίδες

Ανακάλυψε ορισμένες από τις πρόσφατες ιστοσελίδες που έχω κατασκευάσει, συμπεριλαμβανομένων ηλεκτρονικών καταστημάτων, blogs, portfolios κ.α.

Βασικά Πακέτα για blogs & e-shops

Blogs

ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ
450

χωρίς Φ.Π.Α

Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν το Φ.Π.Α.

e-Shops

ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ
600

χωρίς Φ.Π.Α

Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν το Φ.Π.Α.

SEO Optimization

ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ
350

χωρίς Φ.Π.Α

Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν το Φ.Π.Α.

Voice-Overs

ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ
120

χωρίς Φ.Π.Α

Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν το Φ.Π.Α.

Δεν είσαι σίγουρος/η για το web hosting πακέτο που θα επιλέξεις; Επικοινώνησε μαζί μου για να λάβεις τις καλύτερες προσφορές και εκπτωτικά κουπόνια που λαμβάνω από τις συνεργαζόμενες web hosting εταιρείες.

Όσα Παρέχονται Σε Κάθε Ιστοσελίδα

Εύκολη Διαχείριση

Διαχειρίσου την ιστοσελίδα σου με ευκολία, κάνοντας αλλαγές και μορφοποιήσεις χωρίς φόβο!

Πλήρης Ρύθμιση

Αναλαμβάνω τη πλήρη διαχείριση της ιστοσελίδας, ώστε να μην ασχοληθείς ποτέ με τεχνικά ζητήματα!

100% Ασφάλεια

Κάθε ιστοσελίδα περιλαμβάνει όλα τα γνωστά και ειδικευμένα συστήματα ασφάλειας και παρακολουθείται 24/7.

Επαγγελματικός Σχεδιασμός

Απόκτησε μια επαγγελματική και μοντέρνα ιστοσελίδα, ή αναβάθμισε την υπάρχουσα σου με νέο σχεδιασμό και έξτρα δυνατότητες!

Εβδομαδιαίες Αναφορές

Παρέχω σε όλους τους πελάτες μου εβδομαδιαίες αναφορές για όλες τις αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν.

Ευέλικτά Πακέτα

Επέλεξε ανάμεσα από μια γκάμα υπηρεσιών για την κατασκευή, βελτιστοποίηση ή τον ανασχεδιασμό της ιστοσελίδας σου.

ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ;

Testimonials πελατών

Μέσω του LinkedIn.

Έχεις Ερωτήσεις; Έλεγξε τις Συχνές Ερωτήσεις

Τι είναι το Web Hosting και τα Domain Names;

Για να είναι ορατή και προσβάσιμη απ’ όλον τον κόσμο, μια ιστοσελίδα θα πρέπει να φιλοξενείται πάνω σε έναν διακομιστή (server) με ένα όνομα (domain name). Ο πελάτης αναλαμβάνει να επιλέξει την Web Hosting εταιρεία στην οποία θέλει να φιλοξενηθεί η ιστοσελίδα του. Παρέχονται και προτάσεις για αξιόπιστες Web Hosting εταιρείες.

Domain Name: Το όνομα της ιστοσελίδας με μια κατάληξη, όπως σε .gr, .com, .eu, .co και ούτω καθεξής. Συνήθως κοστίζουν από 10 έως 30 ευρώ ετησίως ή ανά διετία.

Web Hosting: Ο server στον οποίο θα φιλοξενείται η ιστοσελίδα σου. Όσο πιο μεγάλος και όσους πιο πολλούς πόρους παρέχει, τόσο πιο γρήγορη θα είναι η ιστοσελίδα και τόσους πιο πολλούς επισκέπτες θα μπορεί να διατηρεί παράλληλα. Το κόστος συνήθως κυμαίνεται από 70 έως τα 120 ευρώ ετησίως για νέα blogs, και από 200 έως 300 ετησίως για blogs με χιλιάδες επισκέπτες.

Τι είναι το SEO;

Το SEO – που βγαίνει απ’ τα αρχικά του Search Engine Optimization (Ελληνικά: Βελτιστοποίηση για τις Μηχανές Αναζήτησης) αφορά ένα σύνολο πρακτικών και στρατηγικών που στοχεύουν στη βελτίωση μιας ιστοσελίδας και του περιεχομένου της ώστε να εμφανίζεται πιο συχνά και σε καλύτερη κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google, της Bing και άλλων.

Ο βασικός στόχος πίσω από το SEO είναι να αυξηθεί η επισκεψιμότητα που λαμβάνει μια ιστοσελίδα από τις μηχανές αναζήτησης (αλλιώς γνωστή και ως “οργανική κίνηση“). Πρόκειται για τον δημοφιλέστερο τρόπο, καθώς η οργανική κίνηση είναι μη αμειβόμενη, που σημαίνει πως μπορεί να σου προσφέρει συνεχώς παθητική επισκεψιμότητα χωρίς να κάνεις απολύτως τίποτα.

Το SEO βοηθάει τους κατόχους ιστοσελίδων να προσελκύουν περισσότερους σχετικούς επισκέπτες και μπορεί να ενισχύσει σημαντικά την παρουσία σου στο διαδίκτυο.

Μάθε περισσότερα στο άρθρο μου με τίτλο “Τι είναι το SEO και πως λειτουργεί; | Οδηγός“.

Σε ποια πλατφόρμα θα τρέχει η ιστοσελίδα μου;

Όλες οι ιστοσελίδες κατασκευάζονται πάνω στην πλατφόρμα του WordPress, η οποία είναι εύκολη στη χρήση για κάθε αρχάριο ή αρχάρια.

Πως θα λαμβάνω τεχνική υποστήριξη;

Παρέχεται ένα χρονικό διάστημα μερικών μηνών για ορισμένα από τα πακέτα κατασκευής ιστοσελίδων. Στη συνέχεια, παρέχονται πακέτα τεχνικής υποστήριξης για διαφορετικές ανάγκες.

Η τεχνική υποστήριξη παρέχεται τηλεφωνικώς, μέσω email, μέσω social media, ή μέσω messaging εφαρμογών όπως το Skype, Microsoft Teams, WhatsApp, Viber και Telegram.

Τι τύπους ιστοσελίδων κατασκευάζεις;

Κατασκευάζω κάθε τύπο ιστοσελίδας, από ηλεκτρονικά καταστήματα (με φυσικά ή ψηφιακά προϊόντα ή υπηρεσίες) και επιχειρηματικές ιστοσελίδες, μέχρι blogs, portfolios, landing-pages, forums, podcast websites, MLM ιστοσελίδες με σειρές μαθημάτων και πολλά ακόμα.

Πόσος χρόνος χρειάζεται για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας;

Ο χρόνος παράδοσης μιας ιστοσελίδας μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε πελάτη. Συνήθως, τα blogs είναι έτοιμα εντός 2 βδομάδων, με τον κάτοχο να λαμβάνει τα στοιχεία σύνδεσης μέσα στην πρώτη βδομάδα. Το ίδιο συμβαίνει και για τα portfolios και τις landing σελίδες.

Τα ηλεκτρονικά καταστήματα και οι επιχειρηματικές ιστοσελίδες με αρκετό περιεχόμενου συνήθως είναι έτοιμες εντός 30 ημερών.

Θα μπορώ να κάνω αλλαγές μόνος/η μου;

Όλοι οι πελάτες λαμβάνουν πρόσβαση σε μια ιδιωτική σειρά μαθημάτων σε μορφή βίντεο που έχω δημιουργήσει. Αν και το περιβάλλον του WordPress είναι εύκολο στη χρήση, οι πελάτες έχουν την δυνατότητα να παρακολουθούν τα βίντεο τόσο για να μάθουν όλες τις λειτουργίες, όσο και για να κάνουν μόνοι τους αλλαγές.

Αναλαμβάνεις τις μεταφορές ιστοσελίδων;

Ναι, αναλαμβάνω όλες τις μεταφορές ιστοσελίδων από έναν server στον άλλο. Είτε πρόκειται για αναβάθμιση πακέτου, είτε για ολοκληρωτική μεταφορά, μεταφέρω ιστοσελίδες από Shared Hosting, VPS και Dedicated Servers, καθώς επίσης και από Cloud Servers.

Δεν βρήκες την ερώτηση σου;