Sport Zone: Η εφαρμογή με δωρεάν live αγώνες

ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ Παναγιώτης Σακαλάκης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΙΣ
Όπως και κάθε άλλη εφαρμογή ή υπηρεσία, έτσι και το Sport Zone έρχεται με τα δικά του πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, εκ των οποίων τα αρνητικά σε κάθε περίπτωση υπερισχύουν. Για τους ενδιαφερόμενους ωστόσο, η εφαρμογή παρέχει μια πληθώρα επιλογών με live αγώνες για κάθε γνωστό άθλημα.
Sport Zone Review 2023 Η εφαρμογή με δωρεάν live αγώνες

Google News

Ακολούθησε το TechGuides.gr στο Google News, ώστε να λαμβάνεις όλα τα νέα μας άρθρα απευθείας μέσα από το κινητό ή το tablet σου!

Από τους κορυφαίους αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις, μπέιζμπολ, ράγκμπι, μεταξύ άλλων, το Sport Zone είναι η απόλυτη εφαρμογή για Android κινητά και υπολογιστές με Windows, μέσα από την οποία οι χρήστες έχουν την δυνατότητα να απολαμβάνουν σε απευθείας streaming αναμετάδοση (live) όλους τους αγαπημένους τους αγώνες.

Τι είναι το Sport Zone;

Το Sport Zone είναι μια δωρεάν εφαρμογή με δωρεάν live αγώνες διαθέσιμη για Windows και Android συσκευές. Πρόκειται για μια εφαρμογή την οποία οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν από διάφορες τοποθεσίες στο διαδίκτυο και στη συνέχεια να τις εγκαταστήσουν στις συσκευές τους. Η εφαρμογή δεν απαιτεί τη δημιουργία λογαριασμού, και ο χρήστης έχει την δυνατότητα να ξεκινήσει να παρακολουθεί απευθείας και δωρεάν όλους τους live αγώνες που παίζονται εκείνη την στιγμή.

Η πιο σημαντική πληροφορία που πρέπει να γνωρίζουν όσοι αποφασίσουν να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν το Sport Zone στην συσκευή τους, είναι πως η εφαρμογή είναι παράνομη μιας και διανέμει ροές για τις οποίες δεν έχει τα απαραίτητα νομικά δικαιώματα. Επομένως, ανάλογα με τη τοποθεσία στην οποία ζεις, πιθανότατα να απαγορεύεται η χρήση τέτοιων εφαρμογών, ή πειρατικού περιεχομένου με τη χρήση οποιουδήποτε μέσου.

Αν και ένα μεγάλο ποσοστό των ροών φαίνεται να λειτουργεί κανονικά μέχρι και σήμερα, αρκετοί live αγώνες αντιμετωπίζουν συχνά διάφορα προβλήματα, με αποτέλεσμα να είτε να διακόπτεται η ροή, είτε να κολλάει σε αρκετά μεγάλο σημείο ώστε να αποφύσεις να την κλείσεις.

Είναι ασφαλής η εφαρμογή του Sport Zone;

Αν και σε αρκετές ελληνικές ιστοσελίδες αναφέρεται πως το Sport Zone είναι μια ασφαλής και αξιόπιστη εφαρμογή με δωρεάν live αγώνες, στην πραγματικότητα θα διαφωνήσω αρκετά. Από την στιγμή που κανένας από αυτούς τους συντάκτες και τις συντάκτριες δεν έχει ελέγξει ποτέ τον πηγαίο κώδικα της εφαρμογής, ο οποίος δεν φαίνεται να παρέχεται κάπου διαθέσιμος, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την αξιοπιστία της εφαρμογής.

Επιπλέον, έχοντας κατά νου πως η εφαρμογή δεν παρέχεται από κάποια επίσημη ιστοσελίδα ή έμπιστη πηγή, με τους χρήστες να επισκέπτονται διάφορες τρίτες και άγνωστες ιστοσελίδες για να κατεβάσουν το Sport Zone, δεν μπορούν να είναι ποτέ σίγουροι πως δεν κατεβάζουν κάποιο malware/ιό. Μιας και πρόκειται για μια παράνομη εφαρμογή, το τελευταίο που μπορείς να ελπίζεις είναι για βοήθεια από κάποια τεχνική υποστήριξη, μιας και δεν υπάρχει.

Άλλο ένα σημαντικό πρόβλημα είναι πως η εφαρμογή δεν λαμβάνει πλέον καινούργιες ενημερώσεις, κάτι το οποίο τη καθιστά αυτομάτως αναξιόπιστη. Οι εφαρμογές – και κυρίως οι Windows και Android εφαρμογές – τείνουν να γίνονται πολύ γρήγορα στόχος στους hackers που ελέγξουν συνεχώς για νέα κενά ασφάλειας που έχουν εντοπιστεί αλλά δεν έχουν επιδιορθωθεί από λογισμικά που δεν λαμβάνουν πλέον νέες ενημερώσεις.

Με άλλα λόγια, σε καμία περίπτωση δεν είναι ασφαλές να χρησιμοποιείς εφαρμογές όπως το Sport Zone. Ως εκ τούτου, αν αποφασίσεις να την κατεβάσεις και να την εγκαταστήσεις στην συσκευή σου, το κάνεις με δική σου ευθύνη γνωρίζοντας για τα θέματα ασφάλειας και τη παρανομία με τη χρήση της εφαρμογής.

Πως παρακολουθώ live αγώνες με το Sport Zone στα Windows;

Για να παρακολουθείς εντελώς δωρεάν όλους τους αγαπημένους σου live αγώνες, θα χρειαστεί να κατεβάσεις το εκτελέσιμο αρχείο του Sport Zone στον Windows υπολογιστή ή το laptop που έχεις και να προχωρήσεις στην εγκατάσταση του προγράμματος. Η διαδικασία είναι αρκετά απλή και διαρκεί μόλις μερικά δευτερόλεπτα.

 1. Κατέβασε το εκτελέσιμο .exe αρχείο του Sport Zone για Windows.
 2. Πήγαινε στον φάκελο που αποθήκευσες το αρχείο και κάνε διπλό κλικ για να το εκτελέσεις.
 3. Αν σου ζητηθούν δικαιώματα διαχειριστή, κάνε κλικ στην επιλογή “Ναι“.
 4. Ακολούθησε τα βήματα για να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση.

Μόλις η εγκατάσταση ολοκληρωθεί, στη συνέχεια άνοιξε το μενού της Έναρξης στα Windows και αναζήτησε το Sport Zone. Θα έχεις την δυνατότητα απευθείας μετά την εγκατάσταση να ξεκινήσεις να παρακολουθείς live αγώνες απ’ τα αγαπημένα σου αθλήματα. Δεν απαιτείται δημιουργία λογαριασμού ή πληρωμή για την αναπαραγωγή του περιεχομένου.

Πως παρακολουθώ live αγώνες με το Sport Zone στο Android;

Μιας και το Sport Zone δεν παρέχεται μέσω του Google Play Store λόγω του ότι περιλαμβάνει παράνομο περιεχόμενο, οι χρήστες θα πρέπει να κατεβάσουν το APK αρχείο της εφαρμογής και στη συνέχεια να προχωρήσουν χειροκίνητα στην εγκατάσταση.

Μιας και η Google έχει πάψει να επιτρέπει την εγκατάσταση τρίτων εφαρμογών εκτός του Play Store στις νεότερες εκδόσεις του Android, θα πρέπει να ενεργοποιήσεις την δυνατότητα ώστε να επιτρέπεται η εγκατάσταση τρίτων εφαρμογών στην συσκευή. Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα για να ξεκινήσεις:

 1. Κατέβασε το APK αρχείο του Sport Zone για Android.
 2. Πήγαινε στις Ρυθμίσεις της Android συσκευής σου.
 3. Από εκεί, πήγαινε στην Ασφάλεια και απόρρητο.
 4. Κατέβα προς τα κάτω στην επιλογή Εγκατάσταση άγνωστων εφαρμογών.
 5. Από τη λίστα με τις εφαρμογές, ενεργοποίησε την δυνατότητα από την εφαρμογή από την οποία θα ανοίξεις και θα εγκαταστήσεις το Sport Zone (συχνά ονομάζεται “Τα Αρχεία Μου” ή “Αρχεία” ή “Google Files” και ούτω καθεξής).
 6. Πήγαινε στον φάκελο που αποθήκευσες το APK αρχείο του Sport Zone προηγουμένως και πάτα πάνω του για να το εκτελέσεις.
 7. Κάνε κλικ στο κουμπί “Εγκατάσταση” και περίμενε έως ότου ολοκληρωθεί η εγκατάσταση.
 8. Κάνε κλικ στο κουμπί “Άνοιγμα” για να ανοίξει το Sport Zone.

Όπως και με το πρόγραμμα για τα Windows, έτσι και με την Android εφαρμογή θα έχεις την δυνατότητα να ξεκινήσεις να παρακολουθείς τους αγαπημένους σου live αγώνες άμεσα, χωρίς κάποιο κόστος ή συνδρομή και χωρίς την απαραίτητη προϋπόθεση να δημιουργήσεις ένα λογαριασμό.

Sport Zone: Η εφαρμογή με δωρεάν live αγώνες
Sport Zone Review 2023 Η εφαρμογή με δωρεάν live αγώνες jpg

Όπως και κάθε άλλη εφαρμογή ή υπηρεσία, έτσι και το Sport Zone έρχεται με τα δικά του πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, εκ των οποίων τα αρνητικά σε κάθε περίπτωση υπερισχύουν. Για τους ενδιαφερόμενους ωστόσο, η εφαρμογή παρέχει μια πληθώρα επιλογών με live αγώνες για κάθε γνωστό άθλημα.

Operating System: Windows, Android

Application Category: Entertainment

Editor's Rating:
1

Pros

 • Παρέχονται αρκετοί δωρεάν live αγώνες.
 • Η εφαρμογή είναι εύκολη στη χρήση.

Cons

 • Είναι παράνομη η χρήση της εφαρμογής.
 • Οι περισσότερες live ροές κολλάνε ή δεν αναπαράγονται.
 • Η εφαρμογή δεν λαμβάνει πλέον ενημερώσεις.
 • Δεν παρέχεται αξιόπιστη πηγή για το κατέβασμα της εφαρμογής.
 • Δεν είναι συμβατό με τις νεότερες συσκευές και τα λειτουργικά συστήματα.

Συχνές ερωτήσεις για το Sport Zone

Αν έχεις περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με την εφαρμογή του Sport Zone, ή αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα με τη χρήση της, μη διστάσεις να αφήσεις το σχόλιο σου στο τέλος του άρθρου και να περιγράψεις όσο πιο αναλυτικά γίνεται το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις.

Είναι νόμιμη η παρακολούθηση live αγώνων μέσω του Sport Zone;

Όχι. Μιας και το Sport Zone δεν διαθέτει τα απαραίτητα πνευματικά δικαιώματα για το περιεχόμενο που περιλαμβάνει και δεν έχει τις απαραίτητες νομικές άδειες για τη διανομή των αγώνων, η εφαρμογή και η χρήση της καθίστανται παράνομες.

Γιατί δεν υπάρχει διαθέσιμη η εφαρμογή του Sport Zone στο Play Store;

Μιας και το Sport Zone δεν διαθέτει τις απαραίτητες νομικές άδειες για να διανέμει το περιεχόμενο του, η εφαρμογή καθίσταται παράνομη και έτσι δεν συμμορφώνεται με τους όρους και τους κανονισμούς που έχει η θέσει η Google για τους προγραμματιστές.

Γιατί δεν παίζουν οι live αγώνες στο Sport Zone;

Μιας και το Sport Zone δεν χρησιμοποιεί νόμιμο ή δικό του περιεχόμενο, αρκετές ροές αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα συχνά προβλήματα, με αποτέλεσμα οι live αναμεταδόσεις είτε να κολλάνε αρκετά, είτε να μην αναπαράγονται καθόλου. Δυστυχώς, δεν υπάρχει κάποιος τρόπος επίλυσης.

Γιατί μου βγάζει σφάλμα το Sport Zone κατά την εγκατάσταση στα Windows;

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους το πρόγραμμα του Sport Zone δεν μπορεί να εγκατασταθεί με επιτυχία στα Windows. Μερικοί από αυτούς είναι η ασύμβατη έκδοση του προγράμματος με νεότερες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος, το γεγονός πως δεν λαμβάνει πλέον νέες ενημερώσεις, το μπλοκάρισμα του από το AntiVirus των Windows, η έλλειψη διαχειριστικών δικαιωμάτων, ή ακόμα και επειδή δεν έχεις εγκατεστημένο το Adobe Air.

Η εφαρμογή του Sport Zone δεν είναι συμβατή με την Android συσκευή μου, τώρα;

Μιας και η εφαρμογή του Sport Zone για Android συσκευές έχει πάψει να ενημερώνεται εδώ και μερικά χρόνια, αρκετά από τα νεότερα μοντέλα smartphones και tablets δεν είναι πλέον συμβατά με την εφαρμογή του Sport Zone. Επομένως, δεν υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις για να λειτουργήσει η εφαρμογή στην συσκευή σου, εκτός κι αν εγκαταστήσεις παλαιότερη έκδοση του Android, κάτι το οποίο απαιτεί ειδικευμένες γνώσεις και δεν προτείνεται σε καμία περίπτωση για λόγους ασφάλειας.

Παναγιώτης Σακαλάκης
Αρθρογράφος

Παναγιώτης Σακαλάκης

Ο Παναγιώτης Σακαλάκης, με βάση το Κιλκίς, είναι Web Designer & Blogger, ιδρυτής της Inkstory Ο.Ε. & Host στα «The Blogging Dispatch» & «TechGuides» Podcasts. Όποτε δεν γράφει, βρίσκεται σε κάποιο βουνό με το Hard-Trail ποδήλατο του.
Social:

Διάβασε Επίσης

Εκπτωτικά Κουπόνια & Προσφορές

69% ΕΚΠΤΩΣΗ
NordVPN
Προσφορές
NordVPN - 69% έκπτωση για την Black Friday
Λάβε 69% έκπτωση στην πρώτη σου παραγγελία για την...Εμφάνιση περισσότερων
Λάβε 69% έκπτωση στην πρώτη σου παραγγελία για την φετινή Black Friday. Εμφάνιση λιγότερων
80% ΕΚΠΤΩΣΗ
Surfshark
Προσφορές
80% ΕΚΠΤΩΣΗ & +5 ΜΗΝΕΣ ΔΩΡΕΑΝ
Νέα μοναδική προσφορά από την Surfshark VPN προσφέρει...Εμφάνιση περισσότερων
Νέα μοναδική προσφορά από την Surfshark VPN προσφέρει 80% έκπτωση και +5 μήνες δωρεάν. Εμφάνιση λιγότερων
7% ΕΚΠΤΩΣΗ
Hostinger
Εκπτωτικά Κουπόνια
Hostinger -7% Εκπτωτικό Κουπόνι
Εκπτωτικό κουπόνι για -7% σε κάθε σου ετήσια αγορά...Εμφάνιση περισσότερων
Εκπτωτικό κουπόνι για -7% σε κάθε σου ετήσια αγορά για τα WordPress Hosting πακέτα της Hostinger. Εμφάνιση λιγότερων

Σχολιάστε