Οι καλύτερες ιστοσελίδες για εύρεση εργασίας

ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΑΠΟ Παναγιώτης Σακαλάκης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΙΣ
Οι γνωστότερες και πιο αξιόπιστες ιστοσελίδες για εύρεση εργασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, που ανανεώνονται καθημερινά και είναι δοκιμασμένες από εκατοντάδες ανθρώπους.
Οι καλύτερες ιστοσελίδες για εύρεση εργασίας
LinkedIn / © Souvik Banerjee στο Unsplash.

Google News

Ακολούθησε το TechGuides.gr στο Google News, ώστε να λαμβάνεις όλα τα νέα μας άρθρα απευθείας μέσα από το κινητό ή το tablet σου!

Αναζητάς εργασία και δεν γνωρίζεις από που να ξεκινήσεις και ποιες είναι οι καλύτερες ιστοσελίδες για εύρεση εργασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό; Αν ναι, παρακάτω δημιουργήσαμε μια λίστα με τις καλύτερες και δημοφιλέστερες ιστοσελίδες για αναζήτηση και εύρεση εργασίας.

Πως να επιλέξεις την κατάλληλη ιστοσελίδα

Όσο πιο καλή και αξιόπιστη είναι μια ιστοσελίδα για εύρεση εργασίας, τόσο πιο πολύ χρόνο θα γλιτώνεις από ανούσιες αναζήτησης, ανεβάσματα βιογραφικών και συμπληρώματα φορμών. Κάποιες από τις παρακάτω ιστοσελίδες σου επιτρέπουν απλά να αναζητάς για τις πρόσφατες κενές θέσεις που καταχωρήθηκαν στο σύστημα τους, ενώ άλλες σου επιτρέπουν να δημιουργήσεις ένα λογαριασμό, να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου, να ανεβάσεις το βιογραφικό σου σε ψηφιακή μορφή και στη συνέχεια να τα στέλνεις όλα με το πάτημα ενός κουμπιού.

Αυτές οι δυνατότητες είναι εξαιρετικές, καθώς θα αποφεύγεις κάθε φορά να συμπληρώνεις απ’ την αρχή όλα σου τα στοιχεία και να ανεβάζεις χειροκίνητα το βιογραφικό σου. Από την άλλη πλευρά, αν θέλεις να στοχεύσεις στο να αποκτήσεις μια συγκεκριμένη θέση, τότε προτείνεται αντί να στείλεις αυτόματα το βιογραφικό σου, να πάρεις το χρόνο και να τους γράψεις μια επιστολή που θα αφορά αποκλειστικά την συγκεκριμένη εταιρεία.

Δώσε επίσης βάση στις ημερομηνίες καταχωρήσεων, έτσι να μην στέλνεις άδικα βιογραφικά σε επιχειρήσεις που ανέβασαν μια αγγελία πριν από αρκετούς μήνες ή χρόνια. Πολλές από τις παρακάτω ιστοσελίδες ανανεώνονται σε καθημερινή βάση και παρέχουν συνεχώς νέες θέσεις εργασίας σε διάφορους τομείς και περιοχές. Αν χρειαστείς κάποιο εργαλείο για να δημιουργήσεις ένα όμορφο και καλοστημένο βιογραφικό, τότε μπορείς να ρίξεις μια γρήγορη ματιά στο Canva.

Ιστοσελίδες για εύρεση εργασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό

Αναζήτηση Εργασίας στην ΕλλάδαΑναζήτηση Εργασίας στο Εξωτερικό
JobFind.grLinkedIn
Kariera.grGrabJobs.co
SkyWalker.grMonster.com
Gov.grZipRecruiter.co.uk
Ergasia.grCareerBuilder.com
JobSeeker.grJobted.com
Careernet.grEurojobs.com
Randstad.grOverseasJobs.com
MyCarriera.gr
Proslipsis.gr
Diktuo-Ergasias.gr
Cip.gr
Xe.gr
Adecco.gr
Indeed.com
Jooble.org
CareerJet.gr
Asep.gr
Cosmos-Jobs.gr

Ο παραπάνω πίνακας θα ενημερώνεται ανά τακτικά χρονικά διαστήματα με καινούργιες ιστοσελίδες για εύρεση εργασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Αν χρησιμοποιείς κάποια ιστοσελίδα που δεν έχω αναφέρει παραπάνω, τότε μη διστάσεις να την προτείνεις στα σχόλια στο τέλος του άρθρου.

Διάβασε επίσης την κατηγορία Εισόδημα από το Σπίτι, έτσι ώστε να βρεις περισσότερους τρόπους με τους οποίους μπορείς να βγάζεις χρήματα, καθώς επίσης και τρόπους για να δημιουργήσεις ένα αποτελεσματικό παθητικό εισόδημα. Η Εργασία από το Σπίτι είναι μια κατηγορία με οδηγούς για το πως να βγάζεις χρήματα μέσω του ίντερνετ, δουλεύοντας από το γραφείο του σπιτιού σου.

Εύρεση εργασίας: Όσα θα πρέπει να προσέχεις online

Οι περισσότερες ιστοσελίδες για εύρεση εργασίας δεν διαφέρουν ιδιαίτερα από τα κοινωνικά δίκτυα που έχεις συνηθίσει να χρησιμοποιείς. Για την ακρίβεια, οι περισσότερες παρέχουν το δικό τους σύστημα, το οποίο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει για να ανεβάσει μια δική του αγγελία. Αυτό σημαίνει πως δεν είναι πάντοτε όλες οι καταχωρήσεις ασφαλείς, ενώ κανένας δεν μπορεί να σου επιβεβαιώσει την αξιοπιστία του χρήστη που ανέβασε την αγγελία.

Μιας και τα βιογραφικά μας περιλαμβάνουν όλες τις βασικές μας πληροφορίες, όπως το ονοματεπώνυμο, το email και τον αριθμό τηλεφώνου μας, είναι σημαντικό να μην πέσουν σε λάθος χέρια. Γι ‘αυτό το λόγο είναι σημαντικό ποιες ιστοσελίδες χρησιμοποιούμε για εύρεση εργασίας, καθώς οι αξιόπιστες και γνωστές ιστοσελίδες παρέχουν καλύτερο έλεγχο γύρω από τις αγγελίες που καταχωρούνται σε αυτές, ενώ σε πολλές περιπτώσεις παρέχονται μόνο επιβεβαιωμένοι καταχωρητές.

Είναι σημαντικό να αναζητάς πάντοτε την επιχείρηση online, βρίσκοντας όσες πιο πολλές πληροφορίες μπορείς γι ‘αυτή και τους κατόχους της. Κάθε επιχείρηση έχει πλέον μια online παρουσία, οπότε οτιδήποτε είναι εξαφανισμένο δεν θεωρείται πάντοτε έμπιστο. Αν αισθανθείς άβολα με κάποιο τηλεφώνημα ή μήνυμα, τότε μπορείς επίσης να κάνεις αναφορά στην εκατοστέ ιστοσελίδα, αναφέροντας τι συνέβη ώστε να προχωρήσουν σε οριστική διαγραφή της αγγελίας.

Στην περίπτωση που είσαι γονιός, τότε μπορείς να διαβάσεις και τον οδηγό μας για την προστασία παιδιών από το διαδίκτυο, ο οποίος θα σε βοηθήσει αρκετά ώστε να αυξήσεις την ασφάλεια του συστήματος σου και να προστατεύεις πιο αποτελεσματικά τα προσωπικά σου δεδομένα.

Παναγιώτης Σακαλάκης
Αρθρογράφος

Παναγιώτης Σακαλάκης

Ο Παναγιώτης Σακαλάκης, με βάση το Κιλκίς, είναι Web Designer & Blogger, ιδρυτής της Inkstory Ο.Ε., του TechGuides και του TechWise Insider, καθώς επίσης & Host στα «The Blogging Dispatch» & «TechGuides» Podcasts. Όποτε δεν γράφει, βρίσκεται σε κάποιο βουνό με το Hard-Trail ποδήλατο του.
Social:

Διάβασε Επίσης

Εκπτωτικά Κουπόνια & Προσφορές

50% ΕΚΠΤΩΣΗ
Hostinger
Προσφορές
Hostinger - Έως και 50% έκπτωση στο Cloud Hosting
Απέκτησε έως και 50% έκπτωση σε όλα τα Cloud Hosting...Εμφάνιση περισσότερων
Απέκτησε έως και 50% έκπτωση σε όλα τα Cloud Hosting πακέτα της Hostinger και 2 μήνες δωρεάν. Εμφάνιση λιγότερων
45% για 36 μήνες
BlueHost
BlueHost - WordPress Hosting από 2.95$
Απέκτησε έως 45% έκπτωση αποκτώντας ένα WordPress hosting...Εμφάνιση περισσότερων
Απέκτησε έως 45% έκπτωση αποκτώντας ένα WordPress hosting πακέτο για 36 μήνες. Εμφάνιση λιγότερων
69% Έκπτωση
NordVPN
Προσφορές
NordVPN - 69% έκπτωση και 3 μήνες δωρεάν
Λάβε 69% έκπτωση και 3 μήνες δωρεάν για το πλάνο των...Εμφάνιση περισσότερων
Λάβε 69% έκπτωση και 3 μήνες δωρεάν για το πλάνο των 2 ετών. Εμφάνιση λιγότερων

Σχολιάστε